1500

11/16/2011

Na csak 3/4 órás volt a grafológiám, tűrhető :) Ennek örömére befejezem a pontok jellemzését jöjjön hát aaa
cicamániás:Szeretem a kutyákat is,de a macskák...na őket imádom. Míg a kutyákkal játszást elég gyorsan meg tudom unni, egy cicát órákig is elsímogatok, olyan megnyugtató. Imádom, ahogy dorombolnak és odabújnak (már amelyik), nem egyszer fordult elő, hogy a földön feküdtem a cicámmal és én is próbáltam neki dorombolni :D engem nem zavar, hogy önfejűek épp ez a jó bennük, mert ha odajönnek, amikor hívod őket azt jelenti,hogy tényleg szeretnek és nem engedelmességről van szó. 2 cicám volt eddig, a 2. volt a legkedvencebb, az összes barátom ismerte őt. Ő volt a Konci. De betegecske lett és nem nagyon tudták meggyógyítani és inkább elbújt örök álmot aludni 2 éve ilyenkor. De így neki jobb :) Van egy másik cicám is a nagyimnál ő Micike és már 14 éves lesz májusban! Szigorúan csak fekete macskáim voltak(Mici is az) nekem nem hoztak balszerencsét :)


My class was only 45 minutes, bearable :) Because of this, I will finish the points from my profile description. So let's see theee
cat maniac:I like dogs but cats...I love them. While I can get bored easily while playing with a dog, I can pet a cat for hours, it's so relaxing. I love that they are spinning and snuggling (well different from cat to cat), it happened a many times that I was laying on the floor next to my cat trying to spin to it too :D I don't mind that they are self-willed, that's what I like about them because if they come to you when calling them it means they really love you. It's not just obedience. So far I had 2 cats and my favourite was the 2nd one. All my friends knew him. He was Konci. But he got sick and the wet couldn't do much about it so he just decided to lay down to his eternal sleep two years ago. But I know it's better for him :) I have another cat at my grandma's, he is Micike and he's gonna be 14 in May!  I only had black cats ( Mici is black too) and so far they didn't bring me any bad luck :)





Konciiii :))


huhúú és láttam, hogy vasárnap óta ( amikor elértük az 1000 oldalmegjelenítést) már 1500nál járunk, és már 25 követőm is van! Csak így tovább, klikkeljetek! :) köszönöm, hogy benéztek!!!

wuhuu I also saw that since Saturday ( when we reached 1000 page views) we reached 1500 and I have 25 followers! Keep it up, click on me! :) thank you for checking in on me!!



megyek hajat mosni és vacsizni és utána moziii :)

got to go, hair washing and dinner is waiting for me, after that off to the cinemaaa :)

You Might Also Like

0 megjegyzés