tattoo request

11/08/2011

két óra között van egy kis időm, hazajöttem és a kedves komment kéréseknek eleget téve hoztam 2 képet a tetoválásomról. 2 hete csináltattam, de már vagy 2 éve gondolkoztam rajta, biztos akartam benne lenni, hogy nem csak 1 hónapig tetszik és abban hogy a megfelelő motívumot csináltatom. A kész változat sok átalakításon ment keresztül, váltogattam az ötleteket és végül amikor elhatároztam magam már csak a fájdalomtól való félelem tartott vissza. Mint kiderült nincs mitől félni, akiknek nincs még úgy tudnám leírni, hogy olyan mintha valami hegyeset húznának végig rajtad. Abszolút kibírható :) A tetoválás a nevemet takarja és hogy miért van arabul? Egyszerű a megoldás: valami olyat akartam, ami nem a latin abc betűivel íródott és ez tetszett a legjobban. Lehet, hogy nem eredeti vagy egyedi a kivitelezés vagy a szöveg, de nem akartam semmi általános igazságot magamra varratni. Lehet egyszer meggondolnám magam, nem tetszene, stb , de a nevemnél ez nem fordulhat elő, nem is beszélve arról, hogy nagyon szeretek Karin lenni, mert szerintem ez különleges, egyedi, de nem bonyolult.  A lényeg,hogy nekem tetszik nemigaz?:) 
jöjjenek a képek..

I have a little time between classes so I came home and due to the nice comments I brought 2 pics of my tattoo. I've got it made 2 weeks ago but I was thinking of it for about 2 weeks because I wanted to be totally sure I won't only like it for a month and that I'm making the right symbol. The final version hase been through a lot of changes and when I was done only the fear of pain kept me from get it made. As I know now there is nothing to be afraid of. For those who doesn't have one I could describe it as if someone would scratch you with something sharp. Absolute bearable.:) The tattoo means my name, and why is it in arabic? The answer is simple: I wanted something that is not written with the latin alphabet and I liked this the best. Maybe the idea or the text is not unique or original but I didn't want to choose for example a common truth to be tattooed on me. What if I would change my mind about it or I wouldn't like it anymore..this won't happen with my name at least, not to mention I love to be Karin because I think the name is special, unique(at least in Hungary) and it's not hard to remember. But the point is that I like it, isn't it?:)
let the pics come..



na mit gondoltok?:)
so what are you thinking?:)










+ épp az előbb olvastam Adri blogját és láttam a párról készült képeit. Ha még nem lestétek meg azt ITT megtehetitek!:) Az utolsó képek között szerepel egy szív, amit még egy régi közös buliból hozott el Adri, ami eszembe juttatott egy képet arról az estéről. Jó is lett a hangulatom a sok emléktől:) Íme a képecske:

+ I was just reading Adri's blog and I saw her pictures she made of a couple. If you haven't seen them yet you can check them out HERE :) Among the last pictures a big red heart is appearing which is from a party we went together about 1.5 year ago. This reminded me about a pic made that night. It made my mood immediately better :)  here's the pic:






                                                                                              szép délutánt/estét kedves olvasók!:)
                                                                                 have a nice afternoon/evening dear readers!:)



You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. olyan kis vicces volt az az este:) a buli része nem tartozik életem tombolásai közé, de előtte/utána a szivecskékkel együtt nagyon jó volt:))
    a tetováláááásod pedig még mindig jó, vicci volt nézegetni a szavakat ezekkel a betűkkel:D puszinyuszi

    VálaszTörlés
  2. jaja a buli nem volt nagy szám, de a legjobbat kihoztuk belőle:)
    a dicséretet pedig még mindig köszönöm, ad egy kis megnyugvást, hogy tényleg nem valami bénát csináltattam:D puszkóó

    VálaszTörlés
  3. tetszik. határozottan tetszik. és igazad van, lényeg, hogy neked tetszen, hogy neked jelentsen valamit, valamiket.. hogy jhó Karinnak lenni. (: nálam a hópihéknél volt nagy háttérzaj, hogy minek, meg hasonlatosak. de aki igazán ismer, tudja, hogy igen, ez én. szóval.. te is viseld sokáig büüszkén. (: [ és még soksok bejegyzést. tetszik, ahogy írsz. nagyon. ]

    VálaszTörlés
  4. köszi a kedves szavakat, egyre jobban szeretem a tetoválásomat:D persze eddig is tetszett, ezért csináltattam :) a bejegyzéseket pedig igyekszem olyan rendszeresen frissíteni, ahogy eddig :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép lett a tetoválás! igazad van, jól meg kell gondolni hova és mit, hogy tényleg személyes legyen és legfőképp jól essen reggelente ránézni :) háhá eszembe jutott, hogy akár azt is mondhatnád bulikban a kíváncsiskodóknak, hogy a Kriptonról jöttél :D a motívum hasonlít :D csak viccelek, tényleg nagyon nagyon tetszik!! arab írásjelet ritkán látni, egyedi lett!

    VálaszTörlés
  6. Köszi Brigi! Ismét kaptam egy megerősítést, nagyon jól esik :) majd valami iszogatás alkalmával kitalálhatunk egy menő háttérsztorit is akár a tetkónak :D

    VálaszTörlés
  7. várom :) az iszit követő buliban meg figyelmesen nézhetjük a kikerekedő szemeket! :D

    VálaszTörlés