wavy hairstyle

12/15/2011

Na az van, hogy a karácsonyos cucchoz nem találom a képeket, amiket csináltam, de meglesz és akkor felrakom, még úgy is van egy hetünk :) fogalmam sincs hova rakhattam a rengeteg mappám közül, imádom amikor ez történik :D viszont újonnan szerzett szabadságomat jól kihasználtam és kipróbáltam egy új hajat. Eddig is hullámosítottam hajvasalóval, de most amikor kész lett lehajtottam a fejem és összeráztam a tincseket, az ujjaimmal is átmentem rajta és utána hajlakk. Így sokkal dúsabb lett az összhatás, talán a képeken is átjön :) Én jól elszórakoztattam magam, remélem nektek is tetszik a végeredmény :)


Well the situation is that I couldn't find the pictures for the xmas decoration which I took earlier, but as soon as I find them I will put them up. After all we still have a week :) I have no idea where I put them amond my folders, I love when this happens :D but I used my newly regained freedom and I tryed a new hairstyle. I have already curled it with a hair straightener before, but this time after I was done I bent my head forward and shaked my hair a bit. I also went through it with my fingers and fixed it with hair spray. This gives your hair a much bigger volume, maybe you can see it on the pictures :) I had fun doing it, I hope you will enjoy the outcome too :)

az 1. webcamos próbálkozás/1st trial with my webcam








xoxo :*

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. sokkal jobb, mint az egyenes, ezzel olyan dög vagy :D

    VálaszTörlés
  2. szerintem is sokkal jobb, mint az egyenes! roppant dögös :D

    VálaszTörlés
  3. köszi lányok! :) most nekem is jobban tetszik, mert jól sikerült :) de az a baj, hogy nincs mindig kedvem megcsinálni, kivasalni sokkal gyorsabb :D azért remélem tetszeni fogok egyenessel is :D

    VálaszTörlés