Asia night

1/25/2012

Ma délután, amikor anyukám hazaért a munkából elmentünk bevásárolni. Benéztünk az Aldiba is, mert anyukám kinézte, hogy Ázsia hét van én meg imádom az ilyen cuccokat. Vettünk thai tésztát és currys-kókusztejes levest is :) Tisztára valami amerikai filmben éreztem magam, ahogy a dobozból faltam a tésztát :D Többféle is volt én most a chili-bazsalikom-curry ízűt választottam. Aki szereti az ilyeneket annak bátran merem ajánlani, mert nagyon finom volt, úgyhogy ha van a közeletekben Aldi, irány! :) A levest is kipróbáltam, jelentem az sem rossz, még jó, hogy 3 tasak van egy dobozban így marad még 2 evésre. Most megyek és felavatom az újonnan vett ricinusolajamat és várom, hogy nőjön a hajam :D Sok helyen láttam már a tojássárgája-olívaolaj-ricinusolaj pakolást, szerintem most ezt próbálom ki utána meg hajmosááás. Legyen szép estétek :)


We went shopping with my mom this afternoon after she got home from work. We also checked Aldi cos she saw they are having Asia week and I love stuff like this. We bought some thai noodles and curry soup with coconut milk:) I totally felt like I'm in an american movie while eating the noodles from the box :D They had different types, I choose the chili-basilicum-curry flavoured. I can recommend this brand to those who are into this kind of food, so if you have an Aldi nearby check in when they have the same theme! :) I also ate one soup, I can tell you it's not bad so I 'm happy there are 3 of them in one box. Nice to have some for later :) I will go now and test my newly bought castor oil and I will wait for my hair to grow :D I saw it on many sites that mixing eggyolk-olive oil-castor oil is really good for the hair, I think I will try this on mine no and then I'm off to wash it. Have a nice evening :)





You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. nem nagyon műízű? mondjuk a wok&go-hoz (passage) képest hányas? én tescosat vettem hasonlót, de blőe, nemvolt fincsi.
    a pakoláshoz meg sokan mondják a tojássárgáját, én is úgy csináltam az elején, de sokkal büdösebb vele és undibb is, nekem ricinus + olíva sokkal jobban bevált, valamint ha van otthon A meg D vitaminkapszulád, akkor szúrd ki egy tűvel és csöpögtesd bele azt is, nagyon jót tesz a vitamin. viszont ne a sima samponoddal mosd le, hanem wu2-vel, az hatékonyabban leszedi, aztán utána az általában használt samponod. már lassan 1 éve tolom ezt a ricinust, szóval megtapasztaltam ezt-azt. mondjuk most már ritkán használom, mert nagyon macerás.

    VálaszTörlés
  2. nekem finom volt, olyasmi mint a wok&go de kevesebb van benne, mint abban a dobozban. Mondjuk a wok&go-s íze nekem jobban ízlik,mint az amit ma választottam de ebből is van másik íz, azokat nem tudom milyenek.ha érted, hogy mit akarok mondani :D minőségre ugyanolyan jó csak most pont olyan ízűt választottam aminél szerintem a wok&go-s egy választható ízűje finomabb :D A ricinusos tippeket meg nagyon köszönöm, mert én még csak most kezdtem és kicsit el vagyok veszve. Tojással tényleg kicsit undi :D A samponom (gliss kur) mondjuk nekem teljesen leszedte :)

    VálaszTörlés