dear photograph

1/14/2012

Épp szünetet tartok tanulás fronton és nézelődtem egy kicsit a neten (nem ám eszek vagy pihenek kicsit :D ) és rábukkantam egy nagyon jó oldalra. [http://dearphotograph.com/] Lehet páran már ismeritek, én is sok hasonló képet láttam már, mint amiket az oldalon találtok. A lényeg az, hogy valaki kiválaszt egy régi fényképet majd azt lefényképezi abban a környezetben,(beillesztve abba) ahol az eredetileg készült és ír egy kommentet hozzá. Vannak köztük nagyon szívszorítóak(én meg kb. mindig sírok :D), de mókásak is meg szerintem egyszerűen érdekes megnézni, hogy mi változott az idők során. Nekem is most kedvem támadt megcsinálni, na majd talán a vizsgák után ha találok egy jó képet otthon :) Ahhoz is lenne kedvem, hogy például újrakészítsek egy képet ugyanazokkal az emberekkel, ugyanabban a pózban, elég vicces eredmény is születhet :D Ti már gondolkoztatok ilyeneken?



I'm just having a little break in studying and I came online (instead of eating or just relaxing :D ) an I found a very nice site.[http://dearphotograph.com/] I guess some of you already knows it, I also saw lot of similar pics to the ones on the site before. The thing is that an old pic is choosen,they take a pic of it where it was originally taken (matching it into the environment) and they leave a comment below. There are some that breakes your heart(and my eyes are already in tears :D) but some are funny and I just think this is really interesting in general. I feel like making one right now, well maybe after my exams if I can find a good pic for the job at home :) I would also love to recreate a pic with the same ppl and positions, it can end up pretty funny :D Have you ever  thought about this before?








az egyik kedvencem:)/one of my favourites:)



You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. aztaaaa ez nagyon szuper!!! lehet én is keresek valami jó kis fotót!!!! én ezt az oldalt még nem láttam, de tök jó h írtál róla!! ;)

    VálaszTörlés
  2. ugyee? nekem is nagyon megtetszett! :)

    VálaszTörlés
  3. Hi my friend! I wish to say that this article is awesome, nice written and come with almost all significant
    infos. I would like to look more posts like this .


    Take a look at my web-site: home cellulite treatment

    VálaszTörlés