summer memories

1/08/2012

sziasztook! A mai napom a szokásos tanulással telt és ahogy a könyv felett görnyedtem, kinéztem az ablakon és csak azt láttam, hogy sötét van, felhős az idő és szemerkél az eső. Na ettől annyira elkezdett hiányozni a nyár, hogy elkértem C telefonját, hogy újra megnézzük a nyári képeinket. A legtöbb Dániában készült és gondoltam mutatok párat ezzel is bizonyítva, hogy ott is tud ám napos, igazi nyári idő lenni :) Úgy hiányzik a napsugár vagy nem is, inkább az, hogy érezzem, hogy melegít :) Imádok kint feküdni és napozni, engem nem zavar ha túl meleg van, sőt! Jó nézegetést a képekhez hátha nektek is csal egy kis nyarat  szívetekbe meg ezeken most jobban is nézek ki, higgyétek el nem vagytok kíváncsiak a tanulós fejemre :D Menjetek vissza a pénzügy előtti postokhoz, ha nagyon látni akarjátok :D csóóók




Hi all of youu! I spent my day with the usual studying and as I was sitting with my book I looked out on the window and all I could se was clouds and rain. This made me miss the summer so much that I asked for C's phone so we can look at our summer pics again. Most of them was taken in Denmark and I thought I will upload some of them also prooving that Dk can also have warm , real summer days :) I miss the sun so much or I will correct myself, I miss how it warms my skin :) I love to be outside and tan, I don't mind if it's too hot! Well enjoy the pics, maybe they will warm your hearts a bit, also I think I look better on these that I look right now. Trust me you don't wanna see my study face :D If you're really interested go back to my post before the finance law exam :D xoxo

juhú mindjárt nyár/yay it's summer soon

Balatonra mentünk/we were at Balaton


voltak hidegebb napok is/there were colder days too

egy kis budapesti kirándulás:)/little trip to Budapest :)

megérkeztünk a hűvösebb,de napos Dániába/we arrived in the colder but sunny Dk

1. tengerparti túra/1st trip to the beach

rup sommerland


voltunk vidámparkban is, höhö repülök :D/we've been to a theme park too, hehe I'm flying :D



Ja igen, nagy 18 mániás vagyok/ez a kedvenc számom és minden alkalma t megragadok, hogy  elrakjam azt amin 18-as van vagy épp lefényképezem azt :)
Oh yes I'm a big 18 maniac/it's my favourite number and I take every chance to collect things that has the number or I take a picture of it :)
reggeli a teraszon/breakfast on the patio






már itthon a Duna parton/here at home by the banks of Danube



egy kis kutyusbarátot is találtunk:)/we also found a little puppy friend:)


Ééés ahogy a kép is mutatja most megyek, legyetek jók! :)

Aaand as the pic shows, I'm going now, kisses! :)

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. itt Pesten ma gyönyörű idő volt (magához képest), nekem is jól esik persze nyári képeket látni :) a legjobban a tieid közül most az "1. tengerparti túra" tetszik :) imádok a homokban mezítlábazni :)

    VálaszTörlés
  2. na akkor kivételesen arra jobb idő volt, mint erre délfelé :) úú igen, olyan jó volt, én is visszamennék egy kicsit homokozni :)

    VálaszTörlés
  3. ááá. imádom. gyönyörű vagy a képeken... Oo C a fotósod? (:

    VálaszTörlés
  4. köszii :$ bizony, ezeket mind ő csinálta, szeret fényképezni a telefonjával :)

    VálaszTörlés
  5. Csodaszép képek, és most minden egyes porcikám a nyárért kiállt. :D Nem is voltam még a Duna parton. :O Na azt hiszem idén nyáron mindenféleképpen az is be lesz iktatva. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, C-é az érdem :) Én is már nagyon vágyom egy kis melegre az biztos! Ezen a részén (Bajánál)én sem voltam még csak Pesten sétáltam, de itt fürdeni is lehetett :)

      Törlés