Valentines edition

2/14/2012

Mivel ma Valentin nap van és párak szíve ünneplőbe öltözik én is ezt teszem. Emlékeztek, hogy nemrég vettem egy fekete ruhát a turiban ami még teljesen új volt? Eljött az ideje, hogy megmutassam, szerintem tökéletes lenne egy Valentin napi randihoz, ha mennék ilyenre :D Megpróbáltam variálni, hogy szerintem, milyen kiegészítőkkel lehet felhúzni és a hajamat is próbáltam hol így hol úgy hordani. Remélem tetszik, én nagyon imádom és alig várom, hogy felhúzhassam valahova :) Lehet a következő buliban már ez lesz rajtam!


Because today is Valentines Day and some of you are celebrating it I thought I will show you an outfit for the day. Remember that I bought a black dress in the second hand shop not so long ago which was completely new? The time has come and I'm showing it to you guys now, I think it would be perfect for a Valentines Day date if I would go for one :D I tried to wear different accesories to it in the way I think it would look good and I also had a little fun with the hairstyles :) I hope you like it, I can't wait to wear it, maybe I will already do that on the next party I'm attending!



















You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. nagyooon csini vagy (: és ez a ruha...hihetetlen milyen kincseket tudtok találni *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyetértek Dórival... csodásan áll ez a ruha.... (: és a gif... (: tündéri. (:

      Törlés
  2. ohóó köszönöm lányok, szerintem ez eddig a legnagyobb kincsem a turiból :) ez legalább ösztönöz, hogy mindig menjek és keresgéljek :)

    VálaszTörlés
  3. hogy lehet az, hogy én sohasem találok ilyen csudiszép dolgokat?? nagyon csini! alulról a harmadik kép kedvenc! :)

    VálaszTörlés
  4. nekem is csak néha jönnek össze az ilyenek, kitartónak kell lenni! :)

    VálaszTörlés
  5. Úúú,az a baglyos gyűrű honnan van??Csodaszép!

    VálaszTörlés