the mint dress-cold weather version

5/21/2012


Itt vannak a pénteki képek, amikről tegnap írtam. Ismét elővettem az új ruhámat, vicces, hogy egy hét telt csak el azóta, hogy először felvettem a 32 fokos melegben most pedig olyan 18 fok volt. Ezért döntöttem úgy, hogy kicsit melegebb ruhadarabokkal párosítom és így igazi tavaszias outfit lett belőle :) Nem mondom, hogy nem féltem, hogy meg fognak bámulni a szoknya-csizma kombó miatt az utcán, de annyira tetszett az összeállítás, hogy úgy döntöttem nem érdekel :D Amúgy én mindig azt hittem, hogy ha szoknyás idő van akkor már a csizma túl meleg, de ezen a pénteki napon nekem így tökéletes volt :) Bárcsak meglett volna már akkor az új gyűrűm, jól passzolt volna a zöld színével! 

ui: amikor elkezdtünk fotózni, pont hívott az egyik barátnőm és Adri elkapta a pillanatokat, amikor vele beszélek, ezért van telefon a kezemben :)


Here are the pics form friday I wrote about yesterday. I got my new dress out of my closet again. Funny I wore it only a week before in 32 celsius and it was like 18 that day hence the jacket and boots. I think it turned out as a real spring outfit :) I won't say I wasn't afraid that people will stare cos of the boots-skirt combo but I liked it so much I wore it anyway :D Actually I always thougth that when the weather is good enought to wear skirts, boots would be too hot by then but on this friday it was perfect for me :) I wish I had my ring back then, would have mathced the mint dress perfectly!

ps: when we started to take pics one of my friends called me and Adri catched the moments when I'm talking to her, hence the phone in my hand :)



















You Might Also Like

33 megjegyzés

  1. amazing dress!love the look!
    follow you!if you want check out my blog!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. thank you so much :) I will check your blog for sure!!

      Törlés
  2. egyre jobban bejön ez a ruha!:)

    reggel agyaltam a rövidnadrág-csizma kombón, nekem az annyira tetszik, de én nem voltam elég bátor, hogy bevállaljam... ettől viszont újra kedvet kaptam, lehet még megpróbálkozom vele a héten.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hú igen, úgy jó, ha rövidnadrággal! Szerintem vágj bele, ha neked tetszik akkor mindegy hogy néznek-e mert te tudod hogy jól néz ki amit felhúztál:)

      Törlés
  3. kurvajo már bocsi a kifejezésért:D szenzációs az egész ,úgy ahogy van. simán feltehetnéd lookbookra..és simán megállná a helyét bármilyen külföldi nagy bloggernél is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dia, nagyon boldoggá tettél most ezzel a kommenttel :D Amúgy fent van lookbookon is, a blog oldalsávjába is kiraktam :)

      Törlés
    2. óó télleg, már látom:)

      és Tiéd az érdem;) ja és csak hogy tovább növeljem az egod:D közlöm hogy azóta be se zártam ezt az ablakot, időnként ujra és ujra megnézlekXD

      Törlés
    3. áá hagyd abba, oda meg vissza vagyok :)) <3

      Törlés
    4. oké, befejeztem. (azóta se zártam be!:D)

      Törlés
  4. JEZUSOM de gyönyörű vagy! És ez az outfit is szuper! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lujzi, köszönööööm, millió csók a kommentért :)

      Törlés
  5. nagyon bejön ez a csizmaa :)) alulról a 6. kép a kedvencem :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. megvolt a kötelező körömvillantás :D csizmit én is imádom, örülök, hogy annak idején rávettem magam a vételre :)

      Törlés
  6. Egyetértek Diával, eszméletlen jó ez a szett :)

    VálaszTörlés
  7. Olyan jól nézel ki, szép vagy<3 és még sok ilyet:$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. behalok, milyen aranyos vagy :) nagyon köszönöm, majd igyekszem több ilyen posztot hozni! :)

      Törlés
  8. Szuper outfit :) A hajad pedig egyenesen imádom...én is most kísérletezem ombre-hatással...Te magadnak csináltad otthon? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :)) nem-nem én csak egyszerűen lenövesztettem, amikor meguntam a szőkét úgy 1.5 éve :)

      Törlés
  9. gyönyörűszép vagy Karin!:))

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép vagy Karin!!! Megkérdezhetem, hogy melyik boltból való a táska? :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :)) a centrum feletti vagy inkább annak helyén lévő kínai felső emeletéről :)

      Törlés
  11. Az utolsó kép bármelyik magazinban megállná a helyét, nagyon bejön!!!:)

    VálaszTörlés
  12. smukke, glæder mig til at se dig igen! :)

    VálaszTörlés
  13. Ez eszméletlen :) a csizmád és a ruhád is imádom...bár láttam a kommenteknél hogy a csizmát régebben vetted, nem tudod hogy merre keresgéljek? nagyon megtetszettek az ilyen stílusú csizmák és szeretnék én is venni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöööm szépen!! :)) húha, jó kérdés, mert szerintem most elég nehéz találni a nyár közeledtével :S de csak azt tudom javasolni, hogy nézz szét sima cipőboltokban, hátha van nekik kimaradt darab a téli kollekcióból :)

      Törlés