Why I love to write a blog

6/02/2017




1. 
ÚJ DOLGOKAT FEDEZEK FEL A BLOG ÍRÁS MIATT
IT MAKES ME SEE/EXPERIENCE NEW THINGS

mindig próbálok nyitott szemmel járni és észrevenni az élet apró örömeit és a megbújó részleteket
i always try to keep an open eye and find the little details and everyday beauty



2. 
A BLOGOLÁS MIATT MÁS SZEMSZÖGBŐL IS MEGFIGYELEM A DOLGOKAT
IT ALWAYS MAKES ME LOOK AT THINGS FROM A NEW PERSPECTIVE

nagyon könnyű a környezetünket megszokni ezért mindig igyekszem látni is nem csak nézni. meglepődnétek, hogy milyen sok olyan dolog van, amit még nem vettetek észre a szokásos hazavezető utatokon. egyik nap nézelődjetek egy kicsit és csekkoljátok le, hogy milyen az épület homlokzata, ami mellett minden nap elmentek és,hogyan fest szemmagasság fölött. az utca másik oldalán sétáljatok, mint ahogy általában tennétek. olvassátok el a plakettet a falon, nézzetek meg egy szobrot közelebbről, és szívjatok magatokba minden újdonságot.

it's easy to get used to our surroundings so i always make sure to see not only just look. you'll be suprised how much you haven't seen yet, even on your usual route home. look up and see how the building you pass every day looks above eye level. walk on the other side of the road. go read that sign on the wall, look at the statue you pass and absorb everything.




3. 
A BLOG REMEK FELÜLET A KREATÍV ENERGIÁK LEVEZETÉSÉHEZ
IT'S A GREAT CREATIVE OUTLET

ha nem blogolnék, valószínűleg nem készítettem volna kisebb videókat vagy nem kezdtem volna el a 365 projektemet sem, ami rögtön a következő ponthoz kalauzol minket...

if it hasn't been for the blog, i probably wouldn't have made little videos or started my 365 project, that leads me to the next point...




4. 
NAPLÓKÉNT SZOLGÁL AZ EMLÉKEIMNEK
IT GATHERS MY MEMORIES

bármikor "átlapozhatom" a blogot, hogy emlékek után kutassak a nyaralásos képeken keresztül egészen az apróbb projektjeimig.

i can always go back and scroll through my memories  on the blog. i have so many holiday pictures here, or my little projects too that are nice to look back on.



5. 
A BLOGOLÁS KIMOZDÍT A KOMFORTZÓNÁMBÓL
IT BRINGS ME OUT OF MY COMFORT ZONE

sokkal nyitottabb vagyok az emberekkel, nem mintha korábban nem lettem volna az, de most már egyáltalán nem okoz gondot, hogy kifaggassam a barristát a kávém minden részletérő, vagy nem érzem cikinek az általános csevegést. nem zavar, ha sok ember előtt fényképezek vagy engem fényképeznek. mindig azt mondom magamnak: ne törődj másokkal, ők nem ismernek téged és valószínűleg többet nem is találkozol velük :)

i'm more open with people now - not that i've been reserved before - but i don't have a problem to ask questions from the barrista in the caffe, or to make small talk. i just don't care that much anymore that people look at me when i photograph or i am being photographed. i always tell myself: don't think about others, they don't know me and i probably won't see them again :)




6. 
A BLOGOLÁS MIATT ÚJ EMBEREKKEL ISMERKEDTEM MEG
BLOGGING GOT ME TO MEET NEW PEOPLE

a blogolás és az, hogy a közösségi médián részben megosztom az életem, új emberekkel hozott össze. olyanokkal írogatunk egymásnak,akikkel személyesen még nem találkoztunk, de én úgy érzem picit ismerjük is egymást a képeinken keresztül. odafigyelünk egymás születésnapjára, jókívánságokat küldünk egymásnak, anélkül, hogy várnánk valamit cserébe, örülünk egymás sikerének és a legtöbbször tippeket és tanácsokat cserélünk.

blogging and sharing my life on social media has brought me closer to other people in a new kind of way. We write to each other with strangers, who we feel we know through their pictures, we take note of each other's birthdays, we complement each other without wanting something in return, we feel happy for each other's success and most of the time we share our advices and tips with each other.



és ti miért szerettek olvasni?
and why do you lovet o read the blog?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. What a wonderful outlook on life! It's a nice reminder to try to look at the world around us with fresh eyes and appreciate the wonder and beauty of all of it. I love the photos - and the pretty skirts you were wearing in 5 (the yellow crochet lace overlay skirt) and 6 (the swingy pleated grey skirt) your photos are are beautiful.

    http://www.full-brief-panties.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you so much! I really appreciate your comment! :)

      Törlés
  2. Kedves Karin!
    Hú, nem tudom, mióta követlek, másfél éve körülbelül. Szeretem azt, hogy a fotóid ilyen igényesek és hogy ennyi témában fotózol. (én is szeretek fényképezni). Az írásaid is tetszenek, jó olvasni. A recepteket is nagyon szeretem, ezer éve el akarom készíteni ezt: http://karinkatica.blogspot.hu/2015/01/4152-chicken-enchiladas.html (kb ezóta követlek, amikor ez a recept felkerült). Egyszer az almás pitét megcsináltuk barátommal, finom lett! :) Szóval szeretek feljönni a blogodra, igényes, szép, és pont olyan tartalmak kerülnek fel, amik engem érdekelnek! Folytasd ugyanúgy továbbra is! :)
    Barbi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Barbi!

      Nagyon jól esnek a szavaid, főleg, hogy pont azokra a dolgokra próbálok törekedni amiket kiemeltél, hogy igényes, szép tartalmat osszak meg és inkább kevesebbszer, de minőséget adjak ki a kezeim közül. A recepteket szeretem szinte a legjobban a blogon, és bár mostanában az időhiány miatt kicsit elmaradtak, szeretnék sok-sok újdonsággal készülni ezen a téren is :)

      Köszönöm, hogy írtál!

      Karin

      Törlés