the linen culotte

6/12/2017Tudom-tudom, a culotte nadrág nem az idei év újdonsága, de idáig valahogy nem sikerült rávennem magam, hogy vegyek is egyet. Azt hiszem barátkoznom kellett a gondolattal, hogy a már lassan 10 éve tartó szűk szárú nadrág trendtől egy kicsit meg kell válnom, de milyen jól tettem, hogy kísérleteztem egy kicsit! Ráadásul jól belevágtam, mert internetről rendeltem, így csak reménykedni tudtam, hogy jól fog állni és a méretet is eltaláltam. 

I know, i know, culottes aren't anything new this year, but up until now, i couldn't get myself to buy a pair. I had to get used to the idea of leaving skinny jeans behind, which has been the leading jeans trend for about the last 10 years. It was so nice though that i experimented  a bit. I ordered my pair of culotte from the internet, so i could only hope that it fitted me right.


Azóta egyébként már egy másik darabot is beújítottam, mert nagyon megkedveltem ezt a fazont. A nagy melegben végre nem csak szoknyát tudok húzni, ami lássuk be nyár végére kezd elég unalmas lenni. Szerencsére az itthoni boltokban is nagy a választék, és amíg tavaly csak egy-két alapdarabot láttam a culotte nadrágokból, idén már szépen lehet válogatni a különböző színek, anyagok és stílusok között!

Since then i bought another pair as well, because i got really into this style. I can finally wear something other than skirts in the hot weather - which, to be honest, can become quite boring at the end of the summer. Luckily there is a big selection of culottes in the stores, and while there were only basics last year, there are a so many different colors, fabrics and styles this summer to chose from.


felső/top - F&F
culotte -  ASOS
cipő/shoes - H&M
óra/watch - Daniel Wellington


Nektek van ilyen nadrágotok? Kinek hogy jött be ez a trend? :)

Do you haveculottes in your wardrobe? How do you like this trend? :)

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Juj, nekem is van a Zarából és úgy szeretem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Más is említette már, hogy a Zarában vannak jók, lehet meglesem én is :)

      Törlés