random picture mix

5/20/2012


uzsonna/afternoon snack 
Csak össze vissza hoztam pár képet most, nem sok minden történt ma, de holnap ha minden igaz hozok pár képet a péntekről. Adrival találkoztam dél körül, csináltunk pár outfit képet és meglestük hogyan pakolnak elő a borfesztiválra. Én este is kinéztem két barátnőmmel, csaptunk egy jó csajos estét, a Tisza parton is voltunk és az estét a Retroban zártuk. Másnap majálison voltam anyukámmal, ott is készült pár kép, hátha meg tudom őket szerezni, nagyon kíváncsi vagyok, mert legtöbbször akkor kaptak le amikor épp egy hotdogot eszem :D Sajnos vége az ilyen önfeledt napoknak, legalább is egy hónapig, mert jönnek a vizsgák. Hozzám pontosan szerdán érkezik az első, munkajog a szerencsés tantárgy. Ti már nagyon jól tudjátok mit tegyetek, számítok a szurkolásra :)


I only have some random pictures, nothing that mindblowing happened today but if I'm right I will have some more interesting pictures tomorrow. We took them with Adri on friday when we met to look around in town, where they were about to open the wine festival. I also checked it out at night with 2 of my friends. We had a real girls night, went to the river too and finished the night in Retro. I was on a picnic with my mom the next day and some pictures were taken there too. I hope I can get them but I expect them to be rather funny cos I'm eating a hotdog on most of them :D Unfortunately these oblivious days are over, at least for a month cos exam period has arrived. My first one is on wednesday and the lucky subject is emloyment law. Well you all know your job by now, I expect you to cross your fingers for me as you did before :)

szombat reggeli kötelező főtt tojás, anyukám rajzával :)/mandatory boiled egg for saturday morning with my mom's drawing :)


Cosmo vs. munkajog/Cosmo vs. employment law


az új "családtag" ebay-ről/new "family member" from ebay

előzetes a holnapi képekből :)/preview from tomorrow's pictures :)

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. jaaj azzal a gyűrűvel én is szemeztem már, de azt hittem ilyen ócska színe van az "aranynak", de úgy tűnik hogy nagyon szép:O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát egy kicsit világosabb igaziból mint a képeken, de még épp hordható :) 300 forintért meg nem is vártam többet :D

      Törlés
  2. Még én is ugyanebből a jegyzetből készültem fel, mint te, és ezt a tételt húztam, ami a képen szerepel. Sok sikert! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. áá de durva, mondjuk 2007-es a jegyzet és szerencsém van, mert az új Mt. csak a vizsgaidőszak után lép hatályba, úgyhogy még tudok ebből tanulni :)

      Törlés
  3. betudod linkelni a gyűrűt? már jártam úgy, hogy két különböző helyről rendeltem 'ugyanolyan' baglyos gyűrűt és a kettő között is elég nagy különbség volt színileg.. :/
    munkajogot nagyon utáltam -_- egy kalappal hozzá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.ebay.com/itm/290684267011?var=590058573897&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3750wt_952
      én innen rendeltem :) kicsit gagyibban néz ki élőben, mint a képen de ennyi pénzért nem bánom :D
      munkajogot meg én is uuuutálom, de szerencsére ez már a II. utána nincs több része :)

      Törlés