OOTD

5/05/2012

Tegnap Adri fotózott, egy project része volt, de még nem árulhatom el, hogy mi az majd ő elmondja nektek :) Ha már szép környezetben voltunk csinált rólam pár képet "csak úgy" és ezek nem képeznek titkot úgyhogy jó nézegetést! :) Én pedig megyek elmerülök a beadandókban és ha megéhezem van jó kis halászlé nagyitól, mert ma már nála is jártam. Szép hétvégét mindenkinek! :)


So Adri took some pictures of me yesterday as a part of a project. I can't tell you more about that at the moment but since we were in nice surroundings she snapped some others of me which are no secret, enjoy! :) I will go do some school papers and if I get hungry I will just go get some of the nice food I got from my grandma cos I've also been there today. Have a nice weekend y'all! :)
You Might Also Like

12 megjegyzés

 1. a 8. a kedvencem innen:)) édenkarin:D:D gyönyör vagy:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köösz a fotósnak :)) jaja vonulok be jövőre, kell a kép :D:D

   Törlés
 2. nagyon-nagyon jók lettek, nagyon szép vagy:) a szoknyád honnan van? (tőlem is kaptál díjat, bár tudom, hogy már mástól is megkaptad:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Móni köszönöm a díjat, édes vagy, amint lesz időm csinálom a postot! :) a szoknyát pedig olyan 2 éve vettem az Orsay-ben :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. köszönöm Eni, örülök, hogy tetszenek :))

   Törlés
 4. Húú nagyon tetszik Karin ez az összeállítás :)<3!A fotósnak is gratuu a képekért :D
  Xoxo:Yvett

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jajj Yvett nagyon köszii, Adrinak is átadom! :))

   Törlés
 5. Annyira csinos vagy! :) és szuper a rucid is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. aranyos vagy Thündérke, köszönöööm! :)

   Törlés