Velencei-tó helyzetjelentés

6/27/2012

Itt vannak az első képek, amiket csináltam. Az első kettőt még idefelé kattintottam a Balaton körül, a többi pedig ma készült. Kenuzni mentünk a tavon, jó fárasztó 2 órás túra volt :) Ez volt az első igazi program, tegnap még kicsit hűvös volt fürödni is. Este csirkepörköltet főzött a banda együtt, amit egy kis italozással is egybekötöttünk, ősi szokás szerint :D Ma a kenuzás után semmihez nem maradt erőm, most is csak az erkélyen napozok és olvasom a könyvem. Édes ez a semmittevés :) Remélem ti is jól vagytok! Ja és képzeljétek maradni fogok még egy hetet, last minute döntés volt, hogy megyek az EFOTT-ra Évivel és pár ismerősünkkel. Nagy szerencse, hogy pont itt lesz, úgyhogy ha itt vége a mókának átcuccolok Velencére (most Agárdon vagyunk) és indulhat az egy hetes fergeteges bulizás! Már nagyon várom, eddig csak SZIN-en voltam, úgyhogy nem mondhatom magam nagy fesztiválosnak, de tetszenek a zenekarok, biztos jó élmény lesz :)


Here are the first pictures of our trip. I took the first 2 yesterday around lake Balaton and the other ones are from today. We went canoeing today on the lake, it was good 2 hours trip which got us pretty tired :) This was our first trip here, cos it was a bit cold yesterday to do aything. We made chicken "pörkölt" (hungarian dish) together with the others for dinner followed by a little drinking as it's always happening :D I didn't have much dtrength after the canoeing today so I'm just here on the balcony tanning and reading my book. Sweet idleness :) I hope you are having a good time too! Oh and guess what, I'm gonna stay a week more since I made a last minute decision to go to this festival for university students nearby. I'm gonna head there with Évi and some other friends. Really I'm so lucky cos it's just here in the neighborhood and once I'm there the one week long party session can start! I can't wait, I've only been to one festival last year so I can't say I'm a big festival person but I saw there gonna be some really nice bands so hopefully this will be a nice experience :)



















erőőős vagyok :D /I'm strooong :D





You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. vá de jó lenne ha ott lehetnék én is !! :)) továbbra is jó pihenést kicsi, aztán adjad az életjelet ha fenn vagy!:)(az italozással meg óvatosan nélkülem:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. láátod mondtam, hogy kellenél :)) pihengetek, italozás már talán nem lesz, mert hazamentek, akik becserkésztek :D majd pótlok mindent, ha te is az oldalamon leszel :)

      Törlés