I miss the sea..

7/24/2012


Az idei nyárból kimarad a tengerlátogatás, ami fájdítja kicsit a szívem. De nem baj, így jár az, aki márciusban már előre lerendezi a nyaralást. (a képek tavaly készültek Dániában)


I'm gonna miss out on seeing the sea this summer which breaks my heart a little bit. But that's what happens if you go on a pre-holiday in march. (the pictures were taken last summer in Denmark)















You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Nekem is hiányzik, Karin.. elég baj hogy ezt mondom az óceán partján lakva, de nem ugyanaz.. ez hideg és baljós és végtelen, úgyhogy a tenger nekem mindig a Földközi marad és az borzasztóan hiányzik.. hiába van itt "tél", a szívem tudja, hogy Otthon nyár van.. és a nyár az Horvátország.. brüühüü
    de azért itt is jó, csak érted..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már ott tartok Zsó, hogy egy kis hideg tenger is jó lenne csak legyen, érezzem a sós víz illatát, fújja a hajam a szél, süppedjek bele a homokba :) De értem mit mondasz, nincs is jobb mint nyáron a tengerben lubickolni. Ha megnyugtat most itt is elég lagymatag idő van, és amikor itt télen megfagyunk te örülhetsz a melegnek :)

      Törlés
  2. Szia!:)
    Csak most tévedtem a blogodra,és nagyon tetszik,a képek.óóóóó:) Jó lenne ennyire profin fotózni,mint te.
    Apropóó,tudnál nekem egy kis segítséget nyújtani?Új vagyok a blogok terén,és chat ablakot szeretnék az oldalsávba,de nem tudom hogy kell beilleszteni a HTML kódotnekem csak URL kódot lehet vagy olyan térképet mint neked esetleg?
    Előre is köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Istenem de kedves vagy, nem érzem magam egyáltalán profi fotósnak, sok minden kéne még ahhoz, de örülök ,hogy ilyennek látod a képeimet, nagyon jól esik :)
      Chat ablakról még nem is nagyon hallottam, sajnos nem tudom mitévő legyél. A térképre rá tudsz keresni Google-ban úgy hogy map widget vagy valami hasonló szóösszetétellel és ki fog adni egy csomót. Ott lesz HTML kód és a tervezés->elrendezés->modul hozzáadása->HTML/JavaScript pontokon áthaladva be tudod illeszteni :)
      Remélem tudtam segíteni! :)

      Törlés
    2. http://whos.amung.us/stats/4xhszq2r6nsj/ én innen szedtem a térképet :)

      Törlés