new in: the black dress

9/19/2012


Halihó! Egy tegnapi outiftet hoztam és így egyben meg is mutatom mit vettem hétfőn. A H&M-ben találtam ezt a ruhát leárazva, nem volt tervben a ruhakeresés, de az olcsósága miatt mégis beszereztem. Lehet hülyeség volt, így ősszel megvenni, de szerintem jövőre is simán jó lesz és végül is tegnap fel tudtam húzni. Kicsit fura is belegondolni, hogy tegnap még ebben rohangáltam, majd megsültem, most meg lóg az eső lába :D A ruha egyébként nagyon kényelmes, pont olyan hosszú amilyennek kell lennie és még zsebe is van! Az övet hozzá adták, de szerencsére nincs odavarrva úgyhogy akármikor variálhatom :) Nem bántam meg, hogy megvettem, nektek hogy tetszik? :)


Hi guys! I've came with an outfit post today and like this I can also show you what I bought on monday. I found this dress in H&M for half the original prise and even tough I wasn't planning on buying any dresses, I had to get this one. Maybe it was foolish to get a dress now that it's fall but at least I was able to wear it yesterday. Actually it's a bit strange that I was in the dress in such hot weather and now it's about to rain :D Btw the dress is so comfortable, has the perfect length and even has pockets! The belt came with it but fortunately it's not sued to the dress so I can change it whenever I want to :) I didn't regret buying it, how do you like it? :)











You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. nagyon csini, mentában vagy fehérben(nembiztos:D) teljesen love lenne:D de így legalább még most is fel tudtad húzni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hú én is el tudnám viselni, ha ebből több színben lógna a szekrényemben :D De valóban, így legalább felhúzhattam :)

      Törlés
  2. nagyon csinos darab, jó vétel volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a megerősítést, akkor most már én is tuti biztos vagyok benne, hogy megérte :D :))

      Törlés