Christmas tag

12/23/2012


1. Milyen a kedvenc téli körömlakkod?/What is your favourite nailpolish?

Így télen sötétebb lakkokat szoktam használni, egyik kedvencem a lakótársamtól kapott arany Catrice lakk, de a bordók és főleg a fekete nagy kedvenceim lettek idén :) Ja és csillámok jöhetnek minden mennyiségben!


Now that it's winter I tend to use darker colours and my current favourite is a gold one from Catrice which I got from my flatmate. I also love the red tones and especially black became one I use the most :) Oh and if it's about glitter I don't know boundries!

2. Mi a kedvenc téli szájra való terméked?/What is your favourite product for the lips?

Nem igazán szoktam a számra kenni semmit, mert vagy elfelejtem vagy fölöslegesnek érzem. Viszont a hidegben kiszárad a szám, úgyhogy pont jól jött, hogy Adritól kaptam egy kis ajakbalzsamot, amit nagyon szeretek :)


I'm not really using anything on my lips because I etiher feel it's unnecessary or I just forget it. But now that it's cold my lips tend to get dry so it was just lucky I got a lipbalm from Adri which I truly love :)
 
3. Milyen ruhadarabo(ka)t viselsz a leggyakrabban télen?/What piece of clothing are you wearing the most during wintertime?

Lehet azt hinnétek, hogy nadrágban és hatalmas pulcsikban rohangálok ilyenkor, pedig valamiért a szoknya kerül a kezembe legtöbbször. Imádok mindenféle meleg harisnyát felvenni és ezzel feldobni az egész outfitet. Ez igaz a nagy, meleg sálakra is! :)


You would maybe think that I'm running around in pants and big warm sweaters but somehow I choose to wear skirts more and more often as it gets cold. I love to pair it with different tights to spice my outfit up a little bit. This also applies to big, warm scarves! :)
 

4. Mi a kedvenc téli kiegészítőd?/What is your favourite winter accesory?

Akkor ezt meg is válaszoltam az előző kérdésben; a sálak. 2 új darabra is szert tettem nem olyan rég és hamarosan bejegyzést is láthattok róluk :)


Well I seemed to have answered this one already, scarves. I recently got 2 new ones and soon you'll be able to check them out here :)

5. Mi a kedvenc téli illatod?/What is your favourite winter scent?

Nagyon szeretem amikor citromos és levendulás illóolaj illata keveredik, de ez a 2. helyre szorul. Az első egyértelműen a forralt bor illata a karácsonyi vásárokon!



I really like smelling the mixture of lemon and lavender oil but this is only my second favourite. My absolute No. 1. is the mulled wine scent on Christmas fairs!

6. Mi a kedvenc téli illatod?/What is your favourite winter drink?

Úgy látszik már megint sikerült az előző kérdésnél elrejtenem a választ :D A forralt bor a kedvencem, a teát is szeretem, viszont az nekem nem kimondottan téli, forralt bort pedig nem iszom máskor csak ilyenkor.


Seems like I managed to hide the answer in the previous question again :D So it's easy to guess that mulled wine is my favourite, I also like tea but I won't consider that a winter drink .


 7. Mi az örök kedvenc karácsonyi filmed?/What is your all time favourite 
Xmas movie?

Azt kell, hogy mondjam, hogy nekem nincs ilyenem, azt hiszem ez is visszavezethető arra, hogy minden filmet elfelejtek :D

I have to say I don't have one which is probably because I forget all the movies I watch :D

8. Mi a kedvenc karácsonyi számod?/What is your favourite Xmas song?

Mariah Carey - All I want for Christmas is You, de szeretem azt is, ha klasszikusokat dolgoznak fel, mint például Michael Bublé a karácsonyi CD-jén.



Mariah Carey - All I want for Christmas is You, but I also like when musicians make covers of some real classics like Michael Bublé did on his Xmas album.

9. Mi a kedvenc téli ételed/nyalánkságod?/What is your favourite winter time food/dessert?

A házi készítésű Mozart golyót imádom, amit így Karácsony körül szoktunk csinálni anyukámmal :)


I love our home made Mozart balls which we usually make around Xmas with my mom :)

10. Mi a kedvenc karácsonyi dekorációd idén?/What is your favourite Xmas decoration this year?

Az égősorokat szeretem a legjobban úgy általában, de az már tavaly is volt Szegeden a kis karácsonyfámon, úgyhogy az új arany-csillogós gömbjeim a idei kedvencek.


I really like Xmas lights in general but I got some last year for my little Xmas tree in Szeged so I would say my favourite decorations are my new golden-sparkly ornaments this year.

11. Mi áll a karácsonyi kívánságlistád élén?/What is on the top of your Xmas wishlist?

Legjobban most egy új telefont szeretnék, mert a mostani már néha kezdi feladni a harcot, de akármilyen új ruhadarabot is szívesen fogadok a Jézuskától! :D

I would really like to get a new phone cos the current one is slowly giving up, but I would happily accept any kind of clothing from Santa :D


12. Mit tervezel idén Karácsonyra?/What are your plans for this Xmas?

24-én mindig itthon ünneplünk anyukámmal és apukámmal ez idén sem lesz másként. 25-én a nagymamámat látogatjuk meg és utána Szegeden leszünk anyukámmal. Mozizunk, vásárolunk, jól érezzük magunkat :) Szeretnék egy könyvet is kiolvasni, mert már unalmas, hogy mindig csak a vizsgatételeket veszem a kezembe. Ja és, hogy felejthettem el, nagyokat fogunk enni az biztos, ez a kedvenc részem az ünnepekben :D


We are celebrating at home on the 24th with my mom and dad and it won't be different this year either. We go visit my grandma on the 25th and we will stay in Szeged with my mom after that. We're planning to go to the cinema, the mall and just try to chill and have fun. I also want to read a book cos it's getting boring only having school books to read for my exams. Oh and how could I forget, we will eat a lot, that's my favourite part of the Holidays! :D

+1 Mi az a családi hagyomány, ami szerinted eltér a szokásostól?/What is your family tradition that you think is different from the usual?

Mi a halászlevet már megesszük előre, néha Szenteste avokádót is eszünk rákkal, és a töltött káposzta sem annyira jellemző. Kicsit összevissza nálunk ez a kajakérdés, úgyhogy szerintem ez az, ami eltér a szokásostól. Szerencsére az ajándékozás megmaradt :D


We eat the fish soup before hand and sometimes we eat avocados with shrimps on Xmas night. Also we don't really have stuffed cabbage around this time. It's a little messy regarding the food but luckily the we didn't change anything about the gift giving :D

You Might Also Like

0 megjegyzés