2013. 01. 13.

1/13/2013


Eltűntem a hétvégére, nem sokat voltam gépközelben, de ilyen is kell, nem? :) Egész pénteken Évinél voltam, ő a szakdolgozatát én pedig egy beadandót írtam. Ha egyedül írom mindig elkalandozok, együtt jobb bár így meg sokszor azt vettük észre, hogy a tanulás helyett hülyeségekre keresünk rá a neten :D Az egész napi munka után megjutalmaztuk magunkat egy mozival és megnéztük a Les Miserables-t. Nekem tetszett, de én eleve szeretem ha énekelnek egy filmben :) Éjjel egy spontán bulira is még sor került, konkrétan éjfélkor kaptam az sms-t, hogy menjünk :D Szombaton átjött anyukám, voltunk a nagymamámnál, Árkádban és a nap végén megint a plázában kötöttem ki. Anyukámmal megnéztük A lehetetlen című filmet, nagyon ajánlom mindenkinek, jól van megcsinálva, hihetetlen a "story" és nálam az is plusz pont, hogy igaz történetről van szó. Kicsit beijesztettek minket a pénztárnál, hogy többen is kijöttek róla, mert rosszul lettek, de őszintén nem tudom miért. Én nem nagyon bírom a vért, ezért féltem de semmi durva nem volt benne :D Ma miután felkeltem és még nem kell tanulnom, kitakarítottam az egész lakást, minden kis zug ragyog és illatos :) Kiolvastam egy könyvet is, amikor kész lettem, filmezni most nem volt kedvem 2 moziest után .

I went MIA during the weekend, wasn't really near a computer but we need times like this too, don't we? :) I spent my friday at Évi's. She was writing her thesis and I was working on an essay for one of my classes. If I'm doing this alone I find myself thinking of everything but studying so it's better to do it with someone else. On the other hand I noticed that if we are together we just go nuts and search for stupid things on the internet instead of focusing on the work we're doing. We went to the cinema at the end of the day to see Les Miserables which I really liked but I'm just a sucker for movies where they sing :) I even went on a spontagneous party at night. My mom came to Szeged on Saturday, we visited my grandma, went to the mall and I found myself in the cinema again. We watched The Impossible which I would really recommend to everyone, it's nicely made, the storyline is amazing and it's a plus point for me that it's based on a true story. They scared us a bit when they told us that more ppl came out because they felt sick but honestly I don't know why. There wasn't anything nasty in it. After I got up today I cleaned the whole flat, now every bit of my place is shining and smells good :) I also finished a book today cos I wasn't in a mood for movies after 2 movie nights in a row.



Múlt héten csináltam egy karkötő tartót, így kicsit rendezettebbek :) /I made a bracelet holder last week so they are more organized like this :)


Még mindig próbálom magam átverekedni a karácsonyi szaloncukor halmon/I still try to eat myself through all the leftover chocolate from Xmas.






You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. A Stühmer szaloncukorra benevezek és így segítek eltüntetni azt a kupacot :DDD
    Amúgy nálunk is harc van a karácsonyi szaloncukrokkal, 4-féle várja hogy fényt kapjanak és elillanjanak :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen adok, mert van ott még ahonnan ez jött :D

      Törlés