3 in 1 hairstyle

1/29/2013


Végre levizsgáztam, úgyhogy volt időm magammal foglalkozni és behullámosítottam a frissen mosott hajam. Most viszont a szokásostól eltérően csináltam, az egyik tincset kifelé a következőt befelé sütöttem. Azt vettem észre, hogy ha így váltakoznak sokkal természetesebben hat és nem lesz benne az a "minta", amit az egyformán göndörített tincsek adnak. Szeretem azt is, de már kicsit meguntam, úgyhogy szerintem átváltok erre :)

I'm finally done with my exam and I got some time to myself so I curled my freshly washed hair. I decided to do it in a different way this time so I curled one section outwards and the next one inwards. I noticed that it will get more natural like this and you don't get that "pattern" which comes when you curl all your hair in the same way. I like the other way too but I got tired of it so I think I will go with this one in the future :)





Ha épp nem frissen mosott hajról van szó vagy csak valami elegánsabb eseményre készültök ez egy jó hajviselet lehet szerintem a sima leengedett hullámos helyett. Fogtam kb. 5 hullámcsatot, a hajamat a tenyerembe vettem, a fejemhez raktam és ahol úgy éreztem megtűztem. A lényeg, hogy össze vissza legyen, nem baj ha pár tincs kilóg, épp az a lényeg. Szerintem pont jó, ahogy kunkorodnak :)

If you have second day hair or you're preparing for an elegant occassion I think this is a good hairstyle to wear instead of loose curls. I grabbed about 5 bobby pins, held my hair in my palm, put it to my head and pinned it wherever  I felt it was necessary. The point os to create a messy look, don't worry if some parts are loose. I think the little loose curles look cute :)






Azt mondják a hullámos haj jó alapanyag egy kontyhoz mert dúsabb a haj és jobb a tartás. Viszont ha én már veszem a fáradságot, hogy hajvasalót/hajsütővasat ragadjak akkor sajnálom összekötni, mert sokat dolgoztam vele és szinte semmi nem fog látszani a hullámokból. Viszont ha egy bulira már megcsináltuk ilyenre a hajunkat és kellő mennyiségű hajlakkot tettünk rá, akkor bizony másnapra is megmaradnak a fürtök, egy a gond, hogy tiszta kócos az egész és leengedve már nem jó hordani. Na ekkor lehet jó ötlet kontyba fogni pár csattal, a hullámok adottak, nem is sajnálom, hogy annyira nem látszanak és fésülködni sem kell! :D

They say that wavy/curly hair is the best material for buns because it gives volume and holds better. But once I get myself to grab a curling iron and do it, there is no way I'm gonna put it up into a bun where you can't see the result of my hard work. But if you curl you hair for a party anyway and put a lot of hairspray on it, it will stay curly till the next day. It's just too tangled to be worn loose so than would be a great idea to form a bun with some bobby pins. You have the curls and you don't have to brush your hair! :D





You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. nagyon jók ezek a frizuratippek, nem is kis ötletet adtál vele :) és nagyon jól állnak neked :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök ha tetszenek és még hasznosnak is találod őket! :))

      Törlés