a short time lapse movie

1/06/2013


Biztos ismeritek a time lapse videókat, rengeteg szokott keringeni a neten. Én nagyon szeretem őket nézni és már régóta tervezem, hogy csinálok egyet. Persze ehhez kéne egy profi kamera, állvány stb. Viszont addig gondolkoztam, hogy végül megcsináltam az én nagyon rövid kis verziómat. A minőség nem a legjobb főleg ott ahol sötétedik, de a lényeg így is kivehető :) Az erkélyemről vettem fel mindent, összesen 40 perc volt az anyag, ebből lett 1 perc, amit a kis kompakt gépem kamerájával örökítettem meg :)

I'm sure you know what a time lapse video is cos they are just all over hte internet. I love to watch them and I wanted to make one for a long time. Of course I would need a professional camera, a tripod etc. but I was so determined to do it that I found a way and me my very own time lapse. The quality isn't the best, especially where it's getting darker but I think it's still enjoyable :) The full footage was 40 minutes and from this I made this short 1 minute movie with my compact camera :)


Na, hogy tetszik? :)/How do you like it? :)

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Nagyon élveztem, szupi kis videó lett! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. tökjóóó lett:))
    azért egy problémám van... erről a zenéről mindig ez a videó ugrik be:
    http://www.youtube.com/watch?v=UTb6ZKvajWg
    és kezdődik az előre-hátra dülöngélés automatikusan végeláthatatlan röhögőgörcs kíséretében :D:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. áá nem is ismertem ezt a videót :D:D én is nevetek most már :D

      Törlés
  3. hihi én nem ismertem:)) vagy legalábbis nem igazán tudtam, hogy ez a neve:) nagyon tetszett, remélem máskor is csinálsz, esetleg hosszabban egy picit:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó lenne hosszabbat is majd igen, az erkélyről ezeket tudtam felvenni majd próbálok más helyszíneket is keresni :) örülök ha tetszett!

      Törlés