CAPture the cold

1/05/2013


Hahóó! Nálatok is szeles az idő? Itt Szegeden tegnap óta fúj, még a napocska is elbújt. Én is legszívesebben a szobámban bujkálnék, de mivel a tanulás miatt erre lesz bőven alkalmam, ma inkább kidugom az orrom. Már úgy is ideje van egy bevásárlásnak és ha minden igaz Évivel is végre tudok találkozni :) Ne felejtsétek otthon a sapkátokat! Én régebben nem szerettem hordani őket, zavartak és csak az érdekelt, hogy elrontják a hajam. De tessék itt az ellenpélda, sapiban is lehet jó hajunk és őszintén szólva most már inkább beletörődök a kócos hajba mint, hogy lefagyjon a fülem, amit még egy óra múlva is a tenyeremmel kell melegítenem. Én mára ez a bojtosat választottam, kicsit a gyerekkoromat idézi, de annyi mindenkin látok ilyet mostanság és egy laza outfittel szerintem nagyon aranyos :)

Hi there! Is it windy at your place too? It is in Szeged since yesterday and even the Sun is hiding from it. I wish I could hide in my room too but since I have to study a lot in the coming weeks I will have plenty of opportunities to do so. Today I'm gonna go out, it's time for some grocery shopping anyway and if everything goes right I can finally meat Évi too :) Don't forget your hats/caps at home! I didn't like them a few years ago because they just annoyed me and all I could think of is that they ruined my hair. But here is the example that you CAN have nice hair under your cap! To be honest I much rather have tangled hair than to have my ears freezing so much that I have to warm them with my palms even an hour after I arrived back home. I choose this blue one today which reminds me of my childhood. I see this kind of cap on a lot of people and with a relaxed look it can seem pretty cute :)













You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. egy pár évvel ezelőttig én sem hordtam soha sapkát. azóta viszont imádom őket, vagy egy millió van, anyu is sokat köt nekem :)
    (roni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dettó ugyanez én is szeretem őket váltogatni, bárcsak nekem is lenne időm kötögetni magamnak :)

      Törlés
  2. én valahogy tiniként is inkább felvettem, mintsem fázzak (bár akkor még inkább kapucniztam, ha épp olyan kabátom volt), az utóbbi években pedig hosszasan hű társam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jah és cukin áll ez a kék neked, nagyon! :)

      Törlés
    2. de édes vagy, köszönöm :) akkor te jó tini voltál, én lázadtam a sapi ellen :D

      Törlés