Easter '13

3/31/2013


Remélem senki nyuszija nem küldte a télapót maga helyett a hideg időre való tekintettel és mindenki talált egy két húsvéti finomságot a lakásban. Hozzánk jött a nyuszi, be is fészkelt az egyik kaspóba :) Anyukám sok finomságot főzött, apukám és nagymamám meglátogatott minket úgyhogy már csak az hiányzik, hogy napsütés is legyen és teljes a tavaszi hangulat. Pihenjetek sokat holnapra pedig sok locsolót a lányoknak, nehogy elhervadjatok! :)

I hope the Easter bunny found it's way to your house and didn't send Santa Clause instead because of the cold weather. Our bunny was here and layed some Easter sweets in one of our pots :) My mom cooked a whole lot of delicious food, my father and grandma came to visit so now only thing missing for my complete spring mood is to have some sunshine. Have some rest everyone and enjoy the holiday! :)











Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! :)
Happy Easter Everyone! :)

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Az asztalt ugye nem a csillár tetejéről fényképezted? :D Az utsó képen lévő finomság első ránézésre gyümölcskenyér, küldesz belőle egy szeletet? :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. haha, magasra tartottam a fényképezőt, de tényleg kicsit olyan mintha a plafonon lógnék :D Valami gyümölcskenyér féle volt igen, több szeletet is küldök! :))

      Törlés
  2. csudaboldogságost nyuszit Karin. (:

    VálaszTörlés
  3. boldog nyuszit neked is! ;)
    és most akkor 3x is végiglesem a képeket, olyan jó hangulatuk van. nah meg guszták is és viccesek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de megörvendeztettél ezzel a kommenttel Dyna! :)

      Törlés