it's so lovely when it's sunny

3/12/2013


Ma délelőtt gyorsan kihasználtam, hogy még süt a nap és, hogy nincs órám is kiültem az erkélyre napozni és polgári eljárásjogot tanulni, mert holnap bizony vár rám egy zh. Ebéd után Adrival megnéztük a felújított Dugonics téri parkot, kávéztunk, beszélgettünk és élveztük a jó időt amíg még lehet. El sem tudom képzelni, hogy pénteken akár hóesés is lehet :( Addig amíg nem kell újra elővennem a csizmámat, felkaptam a tavalyi rózsaszín cipellőmet is. Jó lenne valami hasonló színes tavaszi cipőket még beszerezni, de majd csak akkor merem rászánni magam, amikor már tuti, hogy marad a meleg :)

I took the opportunity to sit on the balcony while the weather is still nice. I didn't have any classes so this was a good time to tan a bit and prepare for tomorrow's test. After lunch I went to check out the renovated park with Adri. We drank coffe, had a nice chat and enjoyed the sunny weather while we still can. I can't believe that there is a chance of snowing this friday :( Until I don't have to wear my boots I put on my pink shoes from last year. I'm planning on buying some other colourful ones but I will only do it when I'm sure the warm weather stayes with us :)
















You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Imádnivaló a gyűrűd! És mennyire jól passzol a farmeredhez!!! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köööszi! :) Pedig tiszta véletlen, már megkopott kicsit és azért megy hozzá :D

      Törlés
  2. Sziaa! Nagyon csini voltál,a cipőd H&M-es,ugye? :)A honlapon láttam hasonlót,de nem vagyok benne biztos,hogy ez az.Nagyon tetszik!
    Amy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Amy!:) Lehetne H&M-es is, mert nagyon hasonlít, de én kínaiban vettem az enyémet kb 1500 forintért :)

      Törlés
  3. laser treatment rosacea Tuluksak

    Here is my webpage rosacea specialist Lyndon

    VálaszTörlés