Meow!

3/30/2013



Úgy bizony jól látjátok, mára két bejegyzést is kaptok. Az anyukám szülinapjáról készült képekkel már egy ideje tartoztam, úgyhogy azt akartam, hogy valami aktuálisabbat is posztolhassak. Amúgy is tegnap megígértem, hogy megmutatom a másik fölsőt, amit vettem. Tudni kell, hogy nálam mindig hiány van basic felsőkből és persze a boltokban meg nem jut eszembe, hogy utánuk kutassak. Na csütörtökön csodával határos módon eszembe villant a gondolat, de egyik sem tetszett, úgyhogy ha már jó árban volt ez a darab, megvettem. Fekete és fehér, majdnem elmegy basic-nek is nem? :D Az már csak plusz, hogy imádom a cicákat, meow!

Well that's right, this is my second post today. I've been promising to show the pictures from my mom's bday for a while now, so besides that, I wanted to post something more current too. Plus I told you yesterday that you can take a peek of my other new top I purchased. You should know that there is always a lack of basic tops in my closet and of course when I'm in the shop I forget to look for them. Well this Thursday a miracle happened and I remembered but I didn't like any of them so I endded up buying this one instead. It's black and white so it kinda is a basic top isn't it? :D It's only a plus that I love cats, meow!










You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. bolond! :D ez a felső nem basic, de mivel cicás, mindenképp szívlelendő! ;)
    a körömlakkod pedig szép tavaszias (és ha az a korall pirosító, akkor az nekem is meg van és nyáron ismét hű társam lesz:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a felső SZERINTEM nem basic, így lenne helyes, csak heves voltam

      Törlés
    2. én is tudom a szívem mélyén, hogy annyira nem basic, de jó lenne azt hinni, hogy sikerült venni egyet :D korall akar lenni igen, már nagyon vágytam rá, imádom! :)

      Törlés
    3. Karin, ha Te annak érzed, akkor mindenképp az! ;)

      Törlés
  2. hol vetted a felsőt?:) übercuki:D

    VálaszTörlés