ebay "haul"

4/30/2013

Kb. egy hónapja várom szorgalmasan, hogy megérkezzen minden, amit egy álmatlan éjszakán az ebay-ről összehalásztam. A legtöbbet már láthattátok rajtam, de gondoltam most összeszedem mindet egy bejegyzés erejéig. Még mindig hiányzik 2 karkötő, amik a szivecskés fülbevaló "párjai", az egyik ugyanolyan leopárd mintás a másik pedig fehér. Igaz, hogy a várakozás hosszadalmas, de olyan jó majdnem minden nap találni valami kis meglepit a postaládában, arról ne is beszéljünk, hogy 2 ezer forintba belefértem. Igaz, hogy ezerig akartam menni, de aztán ez is megtetszett, meg az is, és azzal nyugtatom magam, hogy ennyi pénzért a boltokban fele ennyi dolgot sem tudtam volna megvenni :) Nektek melyik a kedvencetek?

I've been waiting for almost a month now for these ebay purchases I found on a sleepless night. You might have seen most of them on me but I thought I gather them all together for a post. I'm still missing two bracelets that match the heart earring, one has the same leopard print and the other one is white. Even tough I had to wait for a long time, it was nice to find small suprises among my mail every now and then not to mention that I got them really cheap. Well I wanted to fit in a smaller price range but I'm telling myself that I wouldn't be able to buy half as much for this prise in the shops :) Which one is your faourite?









You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. ú a nyaklánc szuper, ahhoz tudsz egy linket?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.ebay.com/itm/180938198298?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

      tessék! :)

      Törlés
  2. Nekem a gyűrűk nagyon tetszenek! *.*

    VálaszTörlés
  3. :O azt hittem a hope-os lesz a kedvencem, mert egyszer már belezúgtam, de az a kör-négyzet-háromszög még nagyobb love, én nekik kérem a linkjét, ha szabad. :)

    és nézz be hozzám, ha van kedved játszani!
    http://mypolarbear.blogspot.hu/2013/04/giveaway.html

    VálaszTörlés