Hello Sunshine!

4/11/2013


Míg tegnap csúnya borús reggelre ébredtem, addig ma már hét ágra sütött a nap reggel 7-kor, amikor kinyitottam a szemem. Máris kipattantam, nyoma sem volt az álmosságnak. Erre vártunk már legalább egy hónapja,nem igaz? Végre itt a tavasz! Persze reggel még kicsit hűvös volt, de ez a 9 fok is több volt, mint máskor napközben. Délutánra már a kabátot is ledobtam és újra kiültem az erkélyre olvasni és napozni :) Vidámság és boldogság van, nektek is legyen szép napotok! :)

While it was all rainy and dark in the morning yesterday, it was really sunny at 7am when I opened my eyes this morning. I got up immediately and my sleepiness was all gone. We were all waiting for this, weren't we? Spring is finally here! Of course it was a bit cold in the morning but this 9 celsius degrees was more than on some of the other days last week. As we approached the afternoon I got rid of my jacket and I could sit on my balcony again to enjoy the sun :) It's all hapiness here, I wish you a nice day too! :)

















You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Annyira, de annyira cuki ez a cicces blúzid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönööm, én is ezért nem tudtam ott hagyni a boltban :)

      Törlés
    2. Én szinte rohantam a New Yorkerbe az első posztod után, de csak XL-esek maradtak, az meg úgy állt rajtam mint tehénen a gatya :(

      Törlés