last week mix

4/22/2013


Újra van internet a Karin-lakban, úgyhogy kicsit megkésve, de pár képet hoztam az elmúlt hétből. Amikor csak tudok kint ülök a jó kis erkélyen, magamba szívom a hívogató napsugarakat és élvezem, hogy anélkül tudok napozni, hogy tanulni is kelljen közben. Ez a hetem még laza lesz, a beadandókon túl vagyunk, sikerült szakdolgozat témát választanom, már csak egy tárgyalásra kell benéznem holnap reggel. A szerda estét és a csütörtököt a mérnöki kar diáknapján töltöm, pénteken pedig majd igyekszem kiheverni a fáradalmakat :) A hétvége már a tanulásé, de ha ezt azt jelenti, hogy tudok elővizsgázni és a vizsgaidőszakban kevesebb dolgom lesz, akkor nem bánom :)

I got my internet back so I'm showing you some pictures from last week. I sit on the balcony as much as I can, trying to enjoy the sun until I don't have to study. This is week is still a bit relaxed, I gave in all the papers I needed, only thing to do is visit one more trial tomorrow morning. I'll spend wednesday night and all thursday in the engineer's dorm because they have their annual student days and I'll try to rest as much as I can on friday :) The weekend will be about studying but I don't mind if it means I can take some exams earlier and I don't have to be that busy in the exam period :)

 végre teljes a kép most, hogy a "tavaszt" is le tudtam fényképezni/finally the pic is complete now that I captured "spring" too.












 tejkaramella imádat/butterscotch love



You Might Also Like

4 megjegyzés