Labour day

5/02/2013


Végre eljött a május, a kedvenc hónapom.Őszintén szólva, amikor 2 hete eszembe jutott a tavalyi május 1-je nem hittem volna, hogy megint rövidnadrágban fogjuk szürcsölni a hideg italokat, de lám lám a hideg idő elillant és a tavaszt megkerülve megint nyári idő várt minket a munka ünnepén :) 3 körül csatlakoztam a lányokhoz az újszegedi Ligetben, ahol minden évben megrendezik a majálist. Rengeteg ember volt, annál több fellépő, bár a jó hangulatról inkább mi gondoskodtunk, mert most sikerült elég fura előadókat elhívniuk :D Mindenki fényképezett mint az őrült, lett egy kedvenc kutyus barátunk, majdnem lefújtak minket buborékkal és végignéztük, ahogy egy kislány elveszti kedvenc lufiját. Tartalmas délután volt, de mégis minden a pihenésről szólt :) Hazafelé még kattintottunk pár képet és egy fagyizóba is benéztünk, ahol képzeljétek chilis fagyit is árultak. Ki kellett próbálnom és nem csalódtam! :)

Finally my favourite month, May has arrived. To be honest, 2 weeks ago when I was wondering about last year's labour day, I couldn't imagine that we will sip cold drinks and wear shorts this year but from the winter we jumped right into summer and sunshine was waiting for us on 1st May :) I joined the girls at 3pm in the park where they hold the annual labour day festivities. There was a lot of people, tons of performers but mostly we were the ones who provided the good mood for ourselves because they invited some bad bands this year. Everyone was taking pictures like crazy, we made friends with a cute little dog, almost got bubbles on ourselves and we had the chance to watch a little girl loose her balloon. It was an eventfull afternoon which at the same time was all about relaxing :) We took some pictures on our way home and went to get some ice cream. The place was even selling a chili flavoured one. Needless to say, I had to get that and I wasn't disappointed! :)

már tavaly is sörrel pózoltam :D/already last year I was posing with a beer :D
























You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Imádom az ilyen képeidet nézegetni :)

    VálaszTörlés
  2. dde jóó lett a bubis kép:) imádom mindet, ééés nagyoon jóó volt a tegnap:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is jól éreztem magam, még sok ilyet a jó időben! :)

      Törlés
  3. itt is vigyor, Adrinál is vigyor. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jók lettek a képek, főleg a buborékos tetszik, biztosan nagyon jól éreztétek magatokat! :)

    Mivel imádom a képeid és a blogod hangulatát, úgy döntöttem, díjazlak a Best Blog díjjal! (És bár majdnem kétszáz olvasód van, örülök, hogy még éppen benne vagy a "díjazható kategóriában", mert a te blogodat nem hagytam volna ki! :)

    http://highheelsandcakes.blogspot.hu/2013/05/best-blog.html

    VálaszTörlés
  5. Látom, Dórika megelőzött, de én is rád gondoltam és már nem akarom átírni :) Szóval úgy gondoltam, te leszel az egyik, akinek 'továbbadom' a Best Blog Díjat: http://wish-for-beauty.blogspot.hu/2013/05/best-blog-dij.html

    VálaszTörlés
  6. Wáá lányok (Dórika és Dii) de aranyosak vagytok, nemár! :)) Nagyon szépen köszönöm!! <3

    VálaszTörlés