summer went away but i'm back!

8/27/2013


Van még itt valaki? Én mindenesetre visszatértem a blog világába :) Olyan sűrű augusztus van mögöttem, hogy nem volt időm képeket szerkeszteni és bejegyzéseket írni, de annál több lehetőségem volt fényképezni. Amikor legutoljára itt jártam még az unokatestvérem esküvőjére készültem. Aki követ instagrammon az már tudja, hogy én kaptam el a csokrot. Erről is be fogok számolni viszont amíg nincs nálam az összes kép nem akarok bejegyzést írni róla. Az esküvő után még volt pár napunk itthon a pakolásra mielőtt kedden útnak indultunk anyukámmal és Ádámmal Horvátországba. Vir szigetét céloztuk meg, nagyon kedves kis hely, és amilyen kicsi annyi arca van. Első este megnéztük a tengerpartot, ami a sziget felénk eső végén csak egy kis öbölnek tűnik. A naplementét szerettük volna megcsípni, de elkéstünk úgyhogy a képek kicsit sötétre sikeredtek. Másnap - ami már hivatalosan is a nyaralás első napja volt - nagyon belelendültünk a strandolásba és mire elindultunk ismét naplementét fényképezni megint besötétedett, de ne féljetek a többi napról már világosabb képekkel jövök! Ha visszajöttök holnap is megmutatom mi hogyan láttuk Zadar városát és az ottani strandot :)

Is someone here? Well I'm back to the blog universe :) I didn't have time to edit my pictures and write the blog as I have a really busy august behind me, but I did have a lot of opportunities to take pictures. The last time I was here I was preparing to my cousins wedding and those who follow me on instagram already know that I was the one to catch the bridal bouquet. I will have a post on the wedding as soon as I have all the pictures. After our weekend we had some days to pack before we headed to Croatia with my mom and ádám on Tuesday. We stayed on an island called Vir which is a lovely place. Even tough it's small it has a million faces. We take a peek at the sea right on the first night which looked like a little harbour from "our" side of the island. We aimed to catch the sunset but we were late so the pictures turned out a bit dark. The next day - which was the official first day of our holiday - we did some serious tanning and bathing so by the time we packed and tried to take pictures of the sunset we were late AGAIN.But don't worry I have ome better pictures from the next days. If you come back tomorrow I'll show you how we saw Zadar and it's beach :)















You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon jó képek lettek, nekem az első is tetszik, annak ellenére, hogy már lement a nap! :D Kíváncsian várom a többi fotót :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Dórika, örülök, hogy tetszik :))

      Törlés
  2. Nagyon szép képek :) Nekem legjobban az 1. 3. és 4. (meg még sorolhatnám:D) képek tetszenek :) Én is várom a többi fotót!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, felraktam az újakat, remélem azok is tetszenek :))

      Törlés