the joker shirt

9/09/2013


Ismét egy sulis outfit, ez azt hiszem a szerdai napról. Próbáltam úgy összeválogatni a ruháimat, hogy reggel se fázzak, de dél körül, amikor már igencsak nyári idő van ne süljek szét. Az ingem volt a joker darab, hol a derekamra kötve hol pedig úgy viseltem, ahogy a képeken is láthatjátok. Nehéz döntés volt, de már hosszú nadrágot vettem a rövid helyett, viszont így felhajtva még egy kis nyári illúzióm van. A színeket is eszerint válogattam, amíg nem kell sötétebb színekre váltani azt hiszem agyon fogom hordani ezt a fehér nadrágot :)

Here's another school outfit, i think from Wednesday. I tried to match my clothes in a way that they would be warm enough in the morning but also suitable around noon when it gets all summery again. My shirt was the joker piece, i either had it on me as on the pictures or wrapped it around my waist when the temperature was higher. It was a hard decision but i put on long pants instead of shorts but having it rolled up like this, they still gave me a summer illusion. Also, i choose the colours that reminded me of summer. It's nice to wear light colours until we have to swich to black so i think i will overuse this white pair of pants until then :) 








You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. csini vagy! :) és most picit fáj a szívem, h ott hagytam kenesén a turkálóban egy fehér mango farmert, mert úgy döntöttem, h nincs szükségem egy tizenikszedik farmerre. persze fehérből egy sincs. nah majd legközelebb! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óó akkor azt lehet meg kellett volna venned, bár már nem hiszem, hogy sokat tudnád hordani ebben az esős időben :) úgyhogy ne sajnáld túlságosan! :)

      Törlés