sunset walk

10/26/2013


A hétvégét Ádám családjánál töltjük és ilyenkor remek alkalom nyílik arra, hogy a gyönyörű vidéki tájat használjuk a fényképek hátterének. A házuktól 10 percre van rögtön 2 tó is, az egyik mellett "táboroztunk" le és itt készültek a képek. Igaz még csak 5 óra felé járt az idő, de a meleg miatt nem tűnik fel, hogy már jócskán az ősz közepén járunk és rövidülnek a nappalok. Viszont így legalább kifogtuk a csodaszép naplementét :) Holnap ne felejtsetek el órát állítani! :)

We are spending the weekend at Ádám's family so this was a great opportunity to use the beautiful countryside as a background to our pictures. There are 2 lakes 10 minutes from their house and we decided to make the pictures near them. Even though it was only 5 pm. the sun was already setting but since it was so warm during the last couple of weeks, we didn't realize that it's the middle of fall. At least we catched some beautiful lights :) Don't forget to set your clocks back an hour tomorrow! :)














cipő/shoes: Deichmann
szoknya/skirt: H&M
póló/t-shirt: H&M
nyaklánc/necklace: alliexpress




You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. imááádom ezt a sziveeecskéést a végéén:)

    VálaszTörlés
  2. annyira tetszik ez a szoknya! én próbáltam egy hasonlót a h&m-ben, de az m-es is óriási volt rám, pedig erősen L-es méret vagyok, nem értem...:D de ez rajtad nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jé, nem tudom mi történhetett, rám jó az s-es. emlékszem nem várt kiadás volt ez a szoknya, gondolkoztam, hogy megvegyem-e de nagyon jó döntésnek bizonyult, mert igazán ki tudom használni :)

      Törlés