want, need, wear, read #1

10/06/2013

Számos helyen olvastam már erről az ajándékozási technikáról, amit annak elkerülése érdekében lehet bevetni, hogy valaki túl sokat kapjon ugyanabból vagy csak egyszerűen azért, hogy ne halmozódjanak fel a dolgok. Tetszik ez a filozófia, így arra gondoltam, hogy minden hónapban megosztok egy ilyen négyest, ahelyett, hogy kívánságlistát írnék. Ha van kedvetek a kommentben ti is megírhatjátok, hogy nálatok mi a nyerő "W N W R"! :)

I've read about this gift giving concept a lot of places so far, which can be used to avoid having too much of the same or just simply because we don't want to have a huge amount of stuff. I like this philosophy so i thought i will share with you 4 items every months, instead of making wishlists. I would be glad to hear about your WNWR's in the comments below :) 








Kinéztem magamnak ezt a Sleek palettát, mert rájöttem, hogy szemfestékekből nagyon rosszul állok. Évek óta őrizgetett, szétmállott, poros darabjaim vannak, amiket nem is igazán szeretek használni, éppen az előbb felsoroltak miatt. Még ha rá is szánnám magam, az a 3 darab, ami a polcomon hever, mind sötét színekből áll, amit inkább esti sminknek tudok elképzelni. Az Au naturel egy klasszikus paletta, pont jó lenne visszafogott nappali sminkekhez és szerintem nagyon szép őszi színei vannak!


I set my eye on this Sleek palette because i realized i don't really have proper eye makeup. I have some really old ones which are in pieces or are dusty so i don't really like to use them for these obvious reasons. Even if i tried those 3 small palettes laying around my drawer i could only use them for parties because they are such dark colours. The Au naturel palette is a real classic, it's good for daytime makeup looks and i think it has such great autumn colours!



 Egy nagy fekete táska. Szerintem ez minden lánynál alap darab, megy majdnem mindenhez és belefér a fél életünk. Nagyon hiányzik ez a darab, mert suliba jó lenne ugyanis az előző feketém szétment, pedig abba végre belefértek a füzeteim. A nagyim megint jó időben elkezdett kérdezgetni a karácsonyi kívánságaimról és megegyeztünk, hogy ezt a képen szereplő H&M táskát kapom tőle. Karácsonyig sem kell várnom, akár jövő héten is beszerezhetem, hogy addig sem maradjak e nélkülözhetetlen darab nélkül. Csoda nagyim van ugye? :)

A big black bag. I think this is a must have for a girl, it matches almost everything and we can have all the things in the world in it. I've been really in need of one because i want to carry my notebooks to school in it and my last one is torn apart. My grandma started asking about my Xmas wishes early again this year and we agreed that i will get the one on the picture from H&M. I don't even have to wait until Xmas because she doesn't want me to be without this essential piece. I have a superb granny don't i? :)



Ezen most ha hiszitek ha nem sokat gondolkoztam, de arra jutottam, hogy egy sötétzöld vagy khaki nadrágnak örülnék. Sosem volt még ilyenem, de ha sikerül kifogni nagyon szép őszi nadrágot tudhatunk magunkénak és nem mellesleg, sok már meglévő cuccommal tudnám párosítani.

Believe it or not, i've been thinking about this one a lot but i decided on a dark green or khaki pair of pants. I've never owned one before but if you're lucky, you can get a really nice autumn colour and nonetheless i could pair it with a lot of my stuff i already own.



Először a filmről hallottam és már akkor is nagyon érdekelt, de csak pár hete tudtam megnézni. Nagyon tetszett és úgy képzelem könyv még jobb lehet (mint általában), mert már a film is olyan részletgazdag és figyelemfelkeltő volt, hogy  szerintem a könyvet sem tudnám lerakni.

I first heard about the movie and i was already interested in that but i only got to watch it a few weeks ago. I enjoyed it very much and i imagine the book is even better than the movie because the movie itself was very entertaining and full of details. I don't think i would be able to put down the book.



Újabb ilyen bejegyzés a következő hónap első vasárnapján!
Next post like this coming up the first Sunday of next month!

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Ez mennyire jó ötlet! Szuper poszt, tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy az ötletet nem én találtam ki, de nekem is bejött, köszi! :))

      Törlés
  2. ez nagyon ötletes kis poszt! :)

    VálaszTörlés
  3. A filmet most hétvégén néztem meg először én is, a barátommal, és az utolsó kb 20-30 percet végig sírtam. Én is nagyon kíváncsi vagyok a könyvre is, ha esetleg elolvasod, írsz majd róla?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh én is sírtam nagyon, de annyira tetszett az egész! Jó, írok róla, amint megszereztem és elolvastam:) Gyanítom nem fog sokáig tartani :D

      Törlés
  4. A könyv szerintem csodálatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó köszönöm, hogy írtál, megerősítettél abban, hogy kell a könyv!! :)

      Törlés