want, need, wear, read #2

11/05/2013





Régóta nagy vágyam egy tupírfésű, mert azt hallottam ezzel sokkal könnyebb elérni a kívánt hatást, és ki ne választaná ezt ahelyett, hogy 10 percig próbálkozik egy rendes fésűvel és fele olyan jó sem lesz a hatás?
One of my all time wishes is a teasing brush because i've heard it's way easier to tease the hair with this and achieve the look you want. Who wouldn't chose this instead of a regular comb than?


Máskor is próbálkoztam határidőnaplókkal, de azok általában vagy túl kicsit voltak, vagy a borító nem tetszett, egyszóval nem volt nagy öröm beleírni egyikbe sem. Ha meg az ember igazán szépet akar több ezer forintot kell rááldozni, ráadásul nekem mindig év közepén jut eszembe, hogy jó lenne egy, akkor meg már feleslegesnek érzem, hogy megvegyem és fele kihasználatlanul maradjon. Most viszont elhatároztam magam és szerintem december végén szert teszek egy csinos darabra :)

I tried to use desk calendars before but they were either too small or i didn't like the cover, in one word i didn't really like to write in them. If you want to get a nice one you have to spend a lot on it and usually i realize i need one when half of the year is already gone. Than i don't want to buy it and leave half of it empty but i decided i will invest in a pretty one this december :)


Imádom ezt a színt és nagyon kéne a ruhatáramba egy ilyen meleg darab, mert ahogy elnéztem pulcsikból nem állok olyan jól. Igazi őszi-téli hangulatot áraszt és jól menne hozzá a bordó rúzsom is :)
I love this colour and i really need a piece like this in my wardrobe because as i was going through it, i noticed i don't really have that many jumpers/sweaters. It gives me a realy autumn/winter wibe and my burgundy lipstick would go perfect with it as well :)


Nagyon benne vagyok a Trónok Harca őrületben, a 3. és egyben legvastagabb könyvnél járok most, így a mostani könyv választásom a 4. részre esett.
I'm really in the Game of Thrones craze, currently reading the 3rd and thickest book so i decided to pich the 4th book today.



You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Idén én is (többek között) meleg pulcsi kommandón vagyok és nem találtam sehol se megfelelőt. Persze nem adom fel, minden üzletben sorra tapizom őket, de egyelőre sehol sincs ideális modell. :/

    A határidőnapló jó dolog, gimis korom óta mindig van, ennyi kézzel írogatásra szükségem van. Sokszor az is előfordul, h utólag írok bele dolgokat, de az is jól esik. :)
    Én most álltam neki a Trónok harcának, még csak az első kötet 35%-nál járok, kezd egyre több kedvem lenni a kézbevételéhez, élvezem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nehéz olyan pulcsit találni, ami az igazán hideg időben is megállja a helyét. Az a tapasztalatom, hogy inkább az északi országokban mennek erre rá és a mi boltjainkba már nem jutnak el sajnos :( de ezért jó, hogy van internet! :)

      Annyira jó lenne egybe írni, igen, nekem is volt régebben és én is visszamenőlegesen töltöttem ki. Pont egyik nap akadtam rá és olyan jó volt az alapján végigkövetni, hogy hova kellett mennem, mit csináltam :)

      Nekem a Trónok harca lassan indult be, a sorozatot meguntam kicsit, de mostanra már nagyon benne vagyok megint, egyre jobb lesz, ahogy haladsz előre! :)

      Törlés