White as snow

11/21/2013



Lányok/Fiúk figyelem! Leárazások vannak az F&F-ben és mától újak is indultak, 30%-ot takaríthattok meg :) Az akcióban találtam ezt a pulcsit is! Szerettem volna egy világosabb darabot, mert azt vettem észre, hogy, ahogy közeledik a hideg idő egyre sötétebb ruhákba bújok. Viszont szerintem a fehér is elég télies és az ünnepekhez is jól passzol :)

Attention girls and boys! There are some sales in F&F and a few started today. You can save up to 30% :) I found this sweater amoung the discount pieces too. I wanted to have a lighter sweater since i've notice that i tend to wear darker clothes as it gets colder. I think white pretty much matches the darker months and it's kind of a festive colour too :)





pulcsi/sweater: F&F
nadrág/pants: Bershka
cipő/booties: kínai/no name
nyaklánc/necklace: F&F (régi/old)
karika karkötő/circle bracelet: H&M
leveles karkötő/leaf bracelet: Rossmann











You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. mennyibe került ez a szuper pulcsi? :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ez a szett! Fekete-fehér mindig jó választás, mert a kiegészítőkkel variálva csinálhatsz alkalmibb vagy lazább viseletet. Szuper még a táska meg a karkötő, azt hiszem írnom kell a Jézuskának velük kapcsolatosan :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Igen a fekete fehér mindig klasszikus és ez a pulcsi ráadásul nagyon kényelmes is :)

      Törlés
  3. Nagyon jó a pulcsi, szeretem a fehéret. Nemrég én is fehér pulcsit vettem, hétköznapra, de ünnepre is tökéletes lesz :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is most fehér lázban égek, jó lenne minden nap viselni ezt a pulcsit olyan pihe puha :)

      Törlés
  4. szép pulóver és jól is áll :)

    VálaszTörlés