A hint of purple

12/08/2013



A mai nap főleg tanulásból állt, Ádám holnap államvizsgázik és nekem is jelenésem van 10-kor a suliban. Délután éppen csak átugrottunk hozzá az öltönyéért, úgyhogy csak gyorsan felkaptam valami kényelmeset. A kabát a tavalyi téli kabátom, úgy örülök, hogy idén egy kicsit színesebbet vettem, unalmas volt ez a szürkeség, de néha kedvem támad felvenni, főleg, hogy néhány téli kiegészítőm csak ehhez a kabáthoz megy, mint például ez a kedvenc szürke kesztyűm :)

Today was mainly about studying, Ádám is taking his final exam tomorrow and i have one too at 10 am. We only got out of the flat to grab his suit for tomorrow so i dressed really casual and comfortable. This jacket was my winter jacket last year and i'm so happy i bought a much colourful one this year. All this greyness was too boring but it's nice to put it on sometimes, also because some of my winter accesories only match this coat. Like these grey gloves which are my favourite :) 













You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Függetlenül attól, hogy tavalyi a kabátod, szerintem jól néz ki, a lila sál is szép! Nagy kalappal holnap mindkettőtöknek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is azért szeretem, mert eléggé klasszikus a fazon, már 2 évet használtam és még ma is megállja a helyét :) Köszi a szurkolást!! :)

      Törlés
  2. Nagyon jó ez a barokkos mintájú póló :-)

    VálaszTörlés
  3. haliho! ez a szép lila sál honnan van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! ajándékba kaptam, úgyhogy nem tudok segíteni :)

      Törlés
    2. azért köszi :) remélem engem is meglep vki ilyen ajándékkal ;)

      Törlés