Birthday celebration

12/15/2013




A hétvégén otthon is megünnepeltük a szülinapomat, anyukám nagyon fincsi tortát csinált, teleettük magunkat rendesen :) Nagyimtól kaptam egy nagyon szupi kis varródobozt tele kincsekkel de a legnagyobb meglepetés a határidőnapló volt. Emlékeztek, hogy nemrég a "want, need, wear, read" sorozatban kiraktam, hogy szeretnék egyet? Anyukám és Ádám is ezzel lepett meg, úgyhogy 2014-re el vagyok látva, de szerencse, hogy ezt a pirosat még sokáig tudom használni, csak ki kell benne cserélni a lapokat minden évben :) A nutellás receptkönyvet is imádom, annyira szép képek vannak benne! Most viszont folytatnom kell a tanulást, mert a hétvégén nem volt rá annyi időm, mint szerettem volna. Holnap jövök a szülinapi outfit képekkel :)

We celebrated my birthday at home too, my mom made the best cake and we ate so much of everything that i can hardly move :) I got a super work box from my grandma with a lot of treasures in it but the biggest suprise was the calendar. Remember that i posted that i wanted one, in one of the "want, need, wear, read" series not too long ago? My mom and Ádám both saw it and decided to get me one so i have a plenty of space to write next year. The good thing is that i can use the one i got from my mom for a long time, i just need to change the papers inside every year. I love the nutella recipe book too, it has such great pictures in it! Now i have to go studying a bit more because i didn't have as much time as i wanted during the weekend. I'll be back tomorrow with some bday outfit pictures!






















Ne felejtsétek, szerdáig még tudtok jelentkezni a nyereményjátékra csak kattintsatok IDE

Don't forget that you can still enter the giveaway till Wednesday, just click HERE

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Utólag is nagyon boldog születésnapot Karin! Nagyon tetszik az a fotó, melyen a szüleiddel vagy. Anyukád tekintete rengeteget elárul. Nagyon büszke lehet rád és szerintem meg is hatódott, hogy ilyen nagy már a lánya. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm :) Remélem, hogy büszke rám :)

      Törlés
  2. az Ádis kép, és az anyudékkal közös valami isteniek! :) nagyon szép vagy rajtuk, és mindenki nagyon cuki :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Adrimanó, azért remélem lesz veletek is szülinapos képem :))

      Törlés
  3. Sok boldog születésnapot kívánok utólag. Nagyon jó képek lettek. A nutellás receptkönyv és a piros határidő napló szuperek! :)

    VálaszTörlés
  4. jó ide jönni picit somolyogni! ^^ :)

    VálaszTörlés