Christmas market Vienna

12/22/2013



Tegnap ismerősökkel Bécsben jártunk a Karácsonyi Vásáron és igazán mesebeli volt minden. Rengeteg látnivaló fogadott minket és még a reggel 6-os indulás sem rettentett el mindenkit attól, hogy pár óra alvás után egész nap csak gyalogoljunk. Sok-sok képet hoztam, állandóan kattogtattunk, remélem átjön a hangulat :) Hazafelé hatalmas dugóba kerültünk Bécstől Pestig, úgyhogy csak 1-kor sikerült ágyba bújni a tervezett 11 helyett. De most már kialudtam magam és kiválogattam nektek a képeket, íme :)

We've been in Vienna with some people we know to see the famous Christmas Market and everything was just wonderful. We had so much to see and even the early morning departure couldn't stop us from walking whole day long around town after only a few hours of sleep. I've brought a lot of pictures to you guys, i hope they will get you in the Christmas mood :) We got caught in a huge traffic jam on the way home so we only managed to go to bed around 1am instead of 11pm. But now i'm all rested and choose all the pictures for you to see :)










































You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Annyira gyönyörű, olyan jó lehet *-* sajnos még mindig nem sikerült kijutnom Bécsbe advent idején.. :c
    A szárnyas kép tök jó lett, a sapid pedig nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. De jó nektek, hogy ennyire kevesen voltak. Mi 14-én voltunk, és annyi ember volt, hogy előfordult, hogy 5 percig álltunk egy helyben és nem tudtunk mozdulni. imádom Bécset, csodálatos ilyenkor. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú hát délelőtt jó volt, de estefelé rengetegen lettek és mi is alig bírtunk mozdulni, de azért megérte, szép volt :)

      Törlés
  3. De jó képek! Mi Pesten voltunk múlt héten, de ott akkora tömeg volt este, hogy nem lehetett nézelődni :( Bécsbe is szeretnék majd egyszer elmenni. A sapkád még mindig kedvenc :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a pesti mindig olyan zsúfolt, azért itt is voltak nagyon sokan, de olyan varázsos az egész, jó élmény volt :)

      Törlés
  4. idén még egyik vásárba se mentem ki (pedig már mesten jó pár van), nem is tudom megmondani, miért. de most már úúúúúúúúúgy szeretnék! :)
    a cipós levest szúrtam ki, bekanalaznám! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor még gyorsan gyorsan, holnap bezárnak! :) A cipós leves a kedvencem, úgy örültem, hogy nem ettem semmit előtte a vásárban! :)

      Törlés
  5. Nagyon jó képek lettek, átjön a hangulat teljesen :) Az angyalkás kép nagyon aranyos!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nem lehetett kihagyni az angyalt :D

      Törlés