Plaid leggings

12/29/2013




Az ünnepi leárazásban szereztem többek között ezt a kockás leggingst és az új napszemüvegemet, mert a régi sajnos eltört. Szeretem az ilyen cicanadrágokat, mert feldobják a hangulatom, kényelmesek és egy hosszú pólóval nagyon mutatósak. Ádámmal átmentünk a szomszéd város cukrászdájába és az úton ezeket a képeket csináltuk :) 

I got this pair of leggings and the sunglasses from the big sales the other day. I love the type of leggings since they are fun, comfy and look really good with a long top. We went to get some cake from a pastry shop in the nearby town with Ádám and made these pictures on the way :)












You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Wow, nagyon jó képek lettek. Alulról a harmadik tetszik a legjobban *-* aranyos a leggings :3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon vonzó és csini lánynak tartalak, de most először megjegyzem, h ez a nadrág szerintem nem jó. És a hiba nem benned van. Tegnap délután még frissiben láttam a posztot, már akkor is meg akartam írni, de aztán végülis nem küldtem el. De itt maradt háttér lapfülen és ezt égi jelnek vettem, bízom benne, h nem fogsz rám érte neheztelni! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy neheztelek, nem tetszhet mindenkinek és a kedves kritika senkinek sem árt :) Nekem nagyon tetszik ez a minta, le volt árazva és lecsaptam rá, egyelőre nekem még tetszik :)

      Törlés
    2. Jó, ha leárazott akkor elnézem neki én is! ;) :D

      Törlés
  3. utolsó kép hihetetlen fullos !! :))
    és a kabátodat is imádom !! :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép vagy, Karin! El tudnálak képzelni modellnek is!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó! :) Meg tudnád mondani, hogy a cipőt hol szerezted be és mostanában, vagy régebben? Ilyesmit keresek már mióta.
    Köszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Deichmannban vettem egy-két hónapja, úgyhogy még biztos van belőle! :)

      Törlés