pom pom hat

12/02/2013


Igazi téli szelek fújnak, ismét előkerül a sál, a kesztyű és a sapka. Mindig a sapkát veszem elő utoljára, halogatom amíg lehet, mert ha összekötöm vagy kontyozom a hajam félek, hogy összeborzolja, vagy simán lenyomja a hajam, tudjátok a szokásos. De a héten már kérték a füleim, hogy valamit húzzak fel a kapucnin kívül. 3 éves darab a képen látható sapi és attól függetlenül, hogy ajándék volt a sálat meg én vettem, jól passzolnak színügyileg. Már csak egy sötétkék kesztyű hiányzik a szetthez. Tervezek egy másik sál-sapka-kesztyű hármast is venni, ami színben megy a kabáthoz. Én bordóra vagy vajszínűre gondoltam, szerintetek? :)

The cold, windy days are here and we turn to our gloves, scarves and hats. Hats are the last thing i put on when it's getting cold. I usually wait with it because i'm afraid it will mess up my hair, you know just the usual, but this week my ears were begging me to put something on. I've had this hat for 3 years and despite the fact that it was a gift and i bought the scarf myself, they really go well together colorwise. Only thing i need now is a pair of dark blue gloves and the trio would be complete. I'm also planning on buying another set that matches my jacket, i'm thinking burgundy or beige. What do you think?












You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. teljesen spontán kép, épp megláttam egy aranyos kiscicát :)

      Törlés
  2. nekem így is tetszik, de jogos, h valami "élénkebb" színnel nem lenne ilyen egybeolvadó. a vajszínű jó lesz! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is a világosabb felé hajlok, mert rájöttem, hogy eddig mindig sötét színű sálat, kesztyűt vagy sapit vettem :)

      Törlés
  3. Cuki a sapi és a kabát is tetszik! Szerintem teljesen mindegy, bordó vagy vajszínű lesz a következő szett, mindkettő szuper lenne hozzá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy te is ezt gondolod, akkor nem csak szerintem illenek hozzá ezek a színek :) Keresem még a megfelelő szettet, külön külön nem merem megvenni őket, nehogy színben ne passzoljanak egymáshoz.

      Törlés