Statement necklace

12/20/2013


Tegnap végre megérkezett egy várva-várt nyaklánc, amit az interneten rendeltem a bolti ár töredékéért. Olyan szép, mint a képeken, imádom! Már el is kezdtem tervezgetni, hogy mivel lenne jó felhúzni, első körben ezekkel a ruhákkal párosítottam. Szerintem jól feldobja az egyébként kicsit unalmas outfitet, ti mit gondoltok? :) Bocsi a helyenként homályos képekért, így is párat nem tudtam felrakni, de egész nap olyan borongós idő volt, hogy a fényképező azt mondta, ez neki nem elég fény. Ha lesz alkalmam hozok még képet a nyaklánccal :)

My long awaited necklace finally arrived yesterday. I ordered it online for a lot less than i could have bought it in a shop. It's as beautiful as on the pictures, i love it! I already started to plan what to wear it with and i came up with this outfit as a first trial. I think it really makes the whole look better and not that boring. What do you think? Sorry for the blurriness but it was so cloudy throughout the day that my camera said it's not enough light out there. I will bring more pictures with the necklace when i have the chance :)











You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép a nyakláncod, tetszik hogy "semleges" színű, bármivel jól mutat.
    És ismét meg kell dicsérnem a körmeidet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is ez tetszett, gondoltam ha most kiadok rá pénzt, olyan legyen, hogy sok mindenhez fel tudom húzni :) Wow jó szemed van ha így kiszúrtad a körmeimet, köszönöm :)

      Törlés