want, need, wear, read #3

12/01/2013

Megint a hónap első vasárnapja, megint want, need, wear, read! :)
It's the first sunday of the month which means a new want, need, wear, read! :)


Egy ideje szemezek a Revlon Lip Butter nevű rúzsaival és most, hogy itt a hideg idő az általuk ígért plusz hidratálás is jól jönne. Szépek a színek és cserepes ajkaktól sem kell tartani! :)
I have my eyes on the Revlon Lip Butters for a while now and now that it's cold, the promised hydration would be nice. They have great colours and you wouldn't have to worry about dry lips! :)

Az idei az első tél, hogy érintőképernyős telefonom van és bizony nagyon nehezemre esik levenni a kesztyűt, hogy fel tudjam venni ha hívnak. Igazi megváltás lenne egy ilyen smartphone kesztyű!
This is the first winter i have a touchscreen phone and it's so so so hard to take off my gloves when someone calls me and i have to pick up. These smarphone gloves would be saviors!

Az ebayen garázdálkodva találtam rá a Black Milk márka olcsóbban is elérhető darabjaira és megakadt a szemem ezen az egyiptomi mintás leggingsen. Beleszerettem, úgyhogy most minden vágyam egy ilyen, akkor is ha még egy darabig nem tudnám felhúzni a hideg miatt :)
I found Black Milk's famous leggings while surfing on ebay but these were some affordable choiches. I found this pair of egypt inspired leggins and i'm in love with it. Now all i want is to have them, even though i can't wear them for a while because of the cold :)


Dan Brown könyveit mindig is szerettem és úgy hallottam, hogy a könyvesboltokat elárasztó Inferno-hoz hasonlóan Az elveszett jelkép is nagyon jó. Mivel az Inferno már egy ideje mozgatja a fantáziámat és el szeretném olvasni ajánlatos lenne először Az elveszett jelképet beszerezni, mert a történet időben megelőzi az Inferno-t.
I've always enjoyed Dan Brown's books and i've heard that Inferno - which is all over bookstores - is worth reading as well as The los symbol. Since i really want to read Inferno it would be a wise choice to buy The lost símbol first because it comes first in the storyline.

Ne felejtsétek, ma van Advent első vasárnapja, gyújtsatok egy gyertyát! :)
Don't forget, it's the first Sunday of Advent, light a candle! :)

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nem akarlak kiábrándítani Az elveszett jelképről, de a történetileg előző kettőhöz (Anygalok és Démonok és A da Vinci-kód) képest már már unalmas, legalább is nem nőtt annyira a szívemhez. Viszont az Inferno újra nagyszerű alkotása lett :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó igen? Na jó, hogy szóltál, viszont mindenképp el kéne olvasni ahhoz, hogy az Inferno-ig eljuthassak :)

      Törlés
    2. Persze, csak ha esetleg neked se jönne be annyira, ne keseredj el és mindenképp olvasd el az Infernot ;)

      Törlés
    3. Köszi a biztatást, észben tartom akkor, hogy ne dobjam el az egészet úgy, ahogy van :D

      Törlés