winter spirit

12/23/2013




Az elmúlt napokban itthon voltam (és leszek is Karácsonyig) és végre nem kellett a tanulásra gondolni. Csak 6-án kell megint mennem, úgyhogy ez a Karácsony most a pihenésé. Bekuckóztam a szobámba, későn kelek, sokat olvasok, díszítgetem a lakást és pótolom az elmaradt sorozat részeket. Ezeket a pillanatokat örökítettem meg a következő képekkel :)

I was home for the last few days (and will be till Christmas) and i finally didn't have to think about studying. I have my next exam only on 6th so this Christmas i only have to relax. I cozied up in my room, i get up late, i read a lot, i decorate the flat and cathc up with some series. You can get a glimpse of these moments if you check my pictures :)











You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. A Varjak lakomája volt a kedvencem eddig. Sajnos az 5. részen nem tudtam átrágni magam, már fél éve ott árválkodik a polcon hogy olvassam tovább...a képek fantasztikusak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kicsit sok volt nekem is egy időben, elég összetett az összes könyv, de most, hogy nem kell tanulnom megint rákaptam :)

      Törlés
  2. De jók ezek a képek :3 pláne az utolsó! :D Nekem még pénteken is vizsgám volt sajnos, ma meg dolgoztam, ráadásul még 30-án is lesz vizsgám -.-' de addig kiélvezem ezt a pár napot, meghitt hangulatban!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor te igazi hős vagy, hogy itt az ünnepek között még vizsgázol, nálunk szénszünet van, úgyhogy ha akarnék se tudnék menni :) A csomagodat egyébként feladtam, remélem szerencsésen odaér! :)

      Törlés
  3. Én a Varjak Lakomáján nem tudom túltenni magam, de lehet csak sok volt az első három könyv egy szuszra.

    Boldog karácsonyt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a 3. rész volt kicsit nehezebb, az is eddig a leghosszabb, de ebbe most belelendültem, mert a vizsgák között nem volt annyira időm olvasni :)

      Boldog Karácsonyt Neked is! :)

      Törlés
  4. Nagyon hangulatos képek lettek! :)

    VálaszTörlés
  5. Csodás képek! Idén is terveztem hogy a sori után belekezdek a Trónok harcába, de még mindig nem jutottam el addig, majd 2014-ben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Igen, elszántság kell az elkezdéshez, de utána meg nem tudod letenni :D

      Törlés