Bourjois chocolate bronzer

1/28/2014

Hónapok óta szemezek ezzel a bronzosítóval, mert állandóan a megfelelőt keresem. Ne legyen túl sárgás, se túl sötét és télen is lehessen használni anélkül, hogy úgy néznék ki, mint, aki jól bekente magát barnítókrémmel. 

I've been looking at this bronzer for months because i'm always hunting for the perfect one. I don't want it to be too yellow or too dark and it's a plus if i can use it in the wintertime too without looking like someone who just used too much tanning cream.



Sok jót hallottam erről a márkáról, nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább termékeket árulják. A csomagolás rögtön megfogott; mágneses a doboz és ha kinyitjuk egy kis szelet csokit találunk benne. Az illata kicsit csokis, kicsit púderes, sem túl édes, az én ízlésemnek pont megfelel. 

I've heard great things about this brand, it's not the cheapest but not the most expensive either. I instantly liked the packaging; the box is magnetic and when you open it, you can find a bar of chocolate. It smells a bit like chocolate and powder together, not to sweet though, just what i like.


Két árnyalat közül lehet választani, amik az "51" és az "52" számot kapták. ASOS-ról rendeltem és ott csak a sötétebb 52-est találtam és kicsit féltem is, hogy sötét lesz a fehér bőrömre. A swatchokból azt szűrtem le, hogy a világosabb talán egy kicsit sárgásabb így gondoltam nem lehet gond a sötétebbel. Nagyon szép barna színe van minimális csillogással, ami az arcon szinte nem is látszik. 

You can choose from two shades called "51" and "52". I ordered it from ASOS where they only had the 52 and i was a bit afraid that it would be too dark for my pale skin. In the swatches they said that 51 is a bit more yellowish so after all, i decided to order 52. It has a really nice brown colour with a minimal sparkling effect, but it's hardly noticeable on the skin.


Egyszeri felvitelre nagyon halvány, aminek én kifejezetten örülök, mert így télen is könnyen lehet használni, nem kell félni, hogy rögtön az első ecsetvonásokkal sok terméket viszünk az arcunkra. Szépen fel lehet építeni, természetes barnaságot kölcsönöz az arcnak. A képeket úgy készítettem, hogy mindegyiken kicsivel többet raktam az arcomra, mint az előzőn.

It only leaves a little colour when applying it once, which i like because it's easy to use in the winter. You don't have to fear that you put too much on right in the beginning. It's niely buildable and gives the ace a natural glov. I put on more and more on each  pictures so you can see the colour difference.




You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Szín alapján a tökéletes bronzosító. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez ennivaló :D Kellemes árnyalata van, de én még mindig nem tudok magamon bronzosítót elképzelni, pedig nyáron teljesen rá voltam kattanva a dologra :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyszer kell magad rávenni és lehet utána le sem tudod szedni magadról :D

      Törlés
  3. Nagyon jól áll! Én is nézegetem egy ideje, talán most megadtad az utolsó lökést hozzá, hogy meg is rendeljem ;) Örülök, hogy ilyen típusú bejegyzéseid is vannak már ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre nem csak te ösztönöztél valaminek a megvásárlására, hanem én is vissza tudtam adni a szívességet :) örülö, hogy tetszenek az ilyen típusú bejegyzések, nem tudtam, hogy mennyire fog ez menni nekem :)

      Törlés
  4. Tényleg kellemes színe van, és a csomagolása is ötletes. Jó választás volt :)

    VálaszTörlés
  5. Fantasztikusan nézz ki, a csomagolás meg minden, ha nemtudnám hogy bronzer-rol van szó, bele is harapnák :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, eléggé élethű, kísértésbe ejt engem is néha :D

      Törlés
  6. annyira édes darab és úgy tűnik, jó vétel volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is eddig úgy látom, nagyon örülök neki :)

      Törlés