New Year's outfit

1/02/2014A szilvesztert Budapesten töltöttem Ádámmal, akit előző nap költöztettünk fel egy barátjával, mert holnaptól itt dolgozik. Épp ezért ne lepődjetek meg ha többször is Pestről jelentkezek képekkel :) Nem csaptunk hatalmas bulit, a Vörösmarty térre mentünk utcabálozni, de azért úgy öltöztem a kabát alá, hogy ha betévedünk egy buliba normálisan nézzek ki :) A szoknya a 3. darab amit a leárazásokon zsákoltam, annyira kényelmes és a hossza miatt majd munkába is jó lesz szerintem! 

I've spent New Year's Eve in Budapest with Ádám. He just moved the day before because he is starting work in the big city tomorrow. So don't be suprised when i share my posts from Budapest every now and then :) We didn't go to a big party, just visited the main square for the festivities but i dressed up in a way that i would be appropriate in a club too if we were to end up in one. This skirt is the 3rd piece i got from the sales, it's so comfy and i think it will also be a nice piece for work because of it's lenght!
kabát/coat: New Yorker
felső/top: turi/second hand
szoknya/skirt: H&M
cipő/shoes: Deichmann
nyaklánc/necklace: aliexpressTavaly óta agyalok, hogy el kéne kezdenem egy "52-es" projectet, aminek az lenne a lényege, hogy minden héten készítek egy fotót egy meghatározott témában. Sajnos a neten csak olyanokat találtam, amik minden hétre más témát adnak meg, ezért kitaláltam egy sajátot. Holnaptól kezdve minden pénteken egy egészséges receptet fogok nektek hozni. Legyen az saláta, leves, második vagy desszert. Mindet meg fogom próbálni elkészíteni és saját képekkel illusztrálni. Gondoltam hasznos lenne, többen mondtátok, hogy szeretnétek recepteket látni és egyúttal a projectemet is meg tudom valósítani :) Remélem sikerül tartanom a tempót és ti is örömötöket fogjátok benne lelni!

I was thinking about doing a "52 project" since last year in which i would take a picture every week in a particular theme. Unfortunately while looking for ideas on the internet, i only found projects that give you different themes every week so i made up my own. Every friday, starting tomorrow, i would post a healthy recipe. It can be a salad, a soup, a main course or a dessert. Whichever i chose, i try to make it myself and illustrate it with my own pictures. I thought it might be helpful and also some of you asked for more recipes. This way i can challenge myself with a 52 project. I hope i will be able to make it and that you will enjoy it! :)

You Might Also Like

0 megjegyzés