The wool coat

2/08/2014



Ma megmutatom nektek a várva várt kabátomat, amit még talán november végén rendeltem meg, de amikor megjött kicsit lett és ezért ki kellett cserélni egy nagyobbra, de a kisebb is nálam maradt. A kabát belseje gyapjú, vékonynak néz ki, de jól melegít :) Ha akarom teljesen fel lehet húzni a nyakamig, ahol össze is lehet "kötni" a kapcsokkal. Tetszik, hogy világos és nem a megszokott téli sötét színű. 



Mivel én a kisebbel nem tudok mit kezdeni, gondoltam megosztom veletek is, hátha valakit érdekel vagy tudtok valakit aki szeretne egy ilyen kabátot. Az eredeti ára 10 ezer forint volt én 7 ezerért szívesen odaadnám. Egyszer sem használtam.
Méretei: váll 39 cm, mell 94 cm, ujjhossz 60 cm, hosszúság 65 cm. Ezek az 's' méretnek felelnek meg. Akit érdekelne írjon nekem emailt és megbeszéljük a postázást!  :)











You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. jól áll! ma egy baromi hasonló kabátot próbált fel egy barátnőm barátnője a c&a-ban, csak felül nem volt az a két pánt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! :) óó és őt nem érdekelné véletlen az én másik kabátom? :D

      Törlés
    2. M-L-es kellett neki, ezért nem írtam, pedig ilyen magamtól összekombinálós vagyok, de ez most nem jöhetett sajnos létre. :( de ha valami vékony barátnőmnek tetszene hasonló, izzítanám! ;)

      Törlés