want need wear read #5

2/09/2014



Szeretnék egy szép tárolót, amibe jól elférnek a sminkes ecseteim, mert most már elég szűkösen vannak a műanyag fogkefetartónak árult kis bögrémben :D Az ne tévesszen meg senkit, hogy a képen egy IKEA-s virágtartó van, ettől függetlenül ezt is szívesen használnám erre a célra :)

I'd like to have a nice little cup to keep my makeup brushes because there isn't much room for them anymore in the plastic cup where i store them. There is an IKEA plant pot on the picture but don't be bothered, in fact i would very much like to use this as a brush holder because it looks perfect for the purpose!


Amióta van határidőnaplóm állandóan jegyzetelek bele, de arra jöttem rá, hogy nincs elég helyem. Oda írom a fontos teendőket, találkozókat és az ötleteket a blogra. Éppen ezért úgy döntöttem ideje lesz beszerezni egy mókás kis jegyzetfüzetet, amibe az összes gondolatom kifér :)

Since i have an engagement calendar i write notes in it constantly but i realized i don't have enough space. I put the 'to-dos', the meetings and the ideas for the blog in it. This is why i decided, it's time for me to invest in a cute notebook where i can gather all my thoughts :)


Nehéz volt a mostani 'wear' kategóriát kitalálni, de végül rájöttem, hogy egy piros kockás sál az amire vágyok. Az ötlet nem most pattant ki a fejemből, hanem néhány hónapja és már meg is rendeltem, elvileg január végén kellett volna megérkeznie, így most is vágyódok rá, remélhetőleg már nem sokáig!

It was hard to find something to the 'wear' category this month but i've realized the thing i wish for is a red plaid scarf. I came up with the idea a few months ago and i ordered it online. It should have arrived at the end of January so i'm still waiting for it but hopefully not for long!


Múlt héten megnéztük a moziban A könyvtolvaj című filmet és nagyon-nagyon tetszett. A II. világháború idején játszódik, ami az egyik kedvenc korszakom filmek terén, de ebben a filmben nem a háborút mutatják be, hanem azt, hogy az emberek miként élték ezt meg. Fordulatos a cselekmény és attól függetlenül, hogy egy szomorú témát dolgoz fel a film, nagyokat lehet nevetni egy-egy jeleneten. Amikor megtudtam, hogy egy könyv az alapja a filmnek eldöntöttem, hogy elolvasom, mindenkinek ajánlani tudom! :)

We went to see The Book Thief in the cinema last week and i absolutely loved it. The story brings us to the II. World War, which is one of my favourite eras when it comes to movies. The movie is not about the war but more about how people lived during this period of time. The storyline has a lot of turns and even though it's a sad part of history, we can have big laughs during some of the scenes. When i got to know that it is based on a book i decided to read it, and i can just recommend it to everyone. :)

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szia Karin! Már egy ideje ezekkel a jegyzetfüzetekkel "szemezek", szerintem irtó édes mindegyik: http://rosehip.hu/?wpsc-product=jegyzetfuzet-csomag-3-darab :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm a linket, szuperül néznek ki! :)

      Törlés
  2. A könyvet tegnap fejeztem be, csak ajálnani tudom. A film pedig a hétvégén lesz terítéken, remélem nem csalódok.
    Egyébként én is ilyen ikeas tárolóban tartom az ecseteimet. Nagyon bevált.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon tetszett a film, bár én nem olvastam a könyvet és tudom, hogy sokszor a könyv után a film kicsit csalódás. Azt hallottam, hogy a filmben a kislány nagyobb szerepet kap, mint a könyvben, de szerintem ez nem befolyásol semmit :)
      A tárolót akkor mindenképp meg kell szereznem, már nagyon jó lenne :)

      Törlés