Saturday with us

3/29/2014



Gondoltam megmutatom nektek, hogy mit csináltunk ma, mert elég mozgalmasra sikeredett ez a szombat és máskor is úgy láttam, hogy szeretitek az ilyen bejegyzéseket :) Reggel Ádám nagyon fincsi reggelit csinált nekem, amíg én ébredeztem és összeszedtem a napi tanulnivalót. Reggeli után a napsütéses erkélyen kávéztunk majd én ott is maradtam és leküzdöttem a mai 4 tételt. Ebéd után nekivágtunk a városnak és az Oktogontól elsétáltunk egészen fel a Halászbástyáig. Több, mint egy órába tellett, de a kilátás kárpótolt minket :) Termoszban vittünk magunkkal limonádét és az egyik boltban jégkrémet is vettünk. Rengeteg képet csináltunk és a naplementét is pont elkaptuk. Ha kíváncsiak vagytok mit láttunk ma, tekerjetek lejjebb :)

I thought i'll show you what we did today because we had a pretty busy saturday, and i've noticed you like these kind of posts :) Ádám made us such a delicious breakfast in the morning, while i was getting up and sorting out what to study. We had coffee afterwards on the sunny balcony and i stayed there later on, to go through four topics of administrative law. We headed into town after lunch and took a long walk from home to Fisherman's Bastion. It took us more than an hour to get there but the view was worth it :) We had some lemonade with us in a thermos and we bought ice cream in a shop nearby. We took loads of pictures and we were just in time for sunset. If you are interested in what we saw today just come on look around :)




























You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Csodás képek :3 Budapestnek ezt a részét egyszerűen sosem fogom megunni! De tavaly nyáron felsétáltunk a János-hegyi Erzsébet-kilátóhoz is, hogy legyen valami új és szerintem gyönyörű volt a kilátás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)) Teljesen olyan, mintha egy régi kisvárosba csöppennénk, annyira imádom, olyan fura elképzelni, hogy régen Buda(pest) is csak ennyiből állt, mint a Vár környéke :)

      Törlés
  2. Nem voltam benne biztos, hogy téged láttalak a várban tegnap,de most már akkor tuti:-)
    Mi is sétáltunk a férjemmel egy nagyot,olyan gyönyörű idő volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én voltam bizony, de vicces, hogy felismertél, nem gondoltam, hogy velem ilyen is megtörténhet :D Nagyon szép idő volt, kár, hogy nem lehet egész héten csak a városban bóklászni :)

      Törlés
  3. Every time I see your pics I'm astonished how you see the interesting things in something not very interesting.
    Beautiful pics, very very good!!
    Papa

    VálaszTörlés
  4. Imádtam ezt a bejegyzést, jó volt látni Titeket, na meg a város ezen részeit is. Remélem, még sok hasonló beszámolóval jössz majd :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretnék még sok ilyennel jönni, ezek a kedvenceim és jó tudni, hogy nem csak én élvezem a kirándulást hanem ti is a képeket :)

      Törlés