want need wear read #6

3/02/2014




Nagyon-nagyon szeretnék egy ilyen "befőttes üveg" poharat, de eddig még itthon nem láttam sehol. Sokkal jobb az alakja, mint az itthoni üvegeknek szerintem :) Külföldön nem egy nagy dolog, biztos olcsó is, de, ha mi rendeljük meg eléri a 4 ezer forintot isa szállítási költség miatt. Színes szívószálakat már beszereztem, egyszer csak rászánom magam ezek megvásárlására is :)

I badly want one of these mason jar glasses but i couldn't find anything similar at home yet. I think it just lookes so much better than the designs here :) It's not a big deal abroad and i'm sure it doesn't cost much, but it's expensive if i order it online, because of the shipping rates. I already ordered some colourful straws and maybe i will get one of these glasses in the near future :)


Otthon már van egy ilyen parafatáblám, amire mindig is szerettem kitűzni az éppen aktuális dolgokat. Szegedre is jól jönne egy, amire felrakhatok képeket, mozijegyeket, kis emlékeket vagy éppen a teendő listámat, hogy jól szem előtt legyen!

I already have one of these corkboards at home and i've always loved to pin stuff on it. It would be nice to have one in Szeged as well, where i can put pictures, cinema tickets and little pieces of memory up. It would be also nice to have my to-do list up there, where i can see it!


Igen, ez egy hunter gumicsizma. Több éve áhítozok rá, és mindig eszembe jut az esős napokon, hogy nekem nincs olyan cipőm, ami egy idő után ne ázna be. Én beérném az itthoni boltokban található kínálattal is, de mivel nem akarok pöttyös, masnis, leopárd mintás vagy mindezek keverékéből álló gumicsizmában parádézni, maradok ennél. Fekete, matt, tökéletes!

Yes, these are hunter rain boots. I'm longing for them for years and i'm always reminded on the rainy days that i don't have shoes that won't soak after a while. I would be happy to buy a pair of rubber boots from the local stores but since i don't want to have one that has dots, bows, leopard print or all of this together on it, i will stick with the hunters. Black, matt, perfect!


A mostani "read" nem is igazán olvasmány, de mégis könyv alakja van, ezért ezt a kis csalást megengedtem magamnak :) A The five minute journal egy kis napló, minden napnak egy oldalt szentelnek. A napokat egy kedves idézettel indíthatod majd le kell írnod, hogy miért vagy hálás és mi tenné a napodat tökéletessé. Este pedig arról kell beszámolnod magadnak, hogy milyen jó dolog történt aznap és mi az, ami még jobbá tehette volna. Minden hétre egy kihívást is kapsz, mint például, hogy énekelj a zuhanyban. A napló tele van pozitív gondolatokkal, amiket te a sajátjaiddal egészíthetsz ki, így mindenki közelebb kerülhet egy pozitív életvitelhez, amellett, hogy bármikor vissza tud lapozni és belelátni az adott napba, hogy éppen mi foglalkoztatta, vagy mi történt vele :)

Today's read is not really something you have to reas but it comes in a book form, so i let myself cheat a bit on this :) The five minute journal is a little journal (obviosly) where every day gets a page. You can start your day with nice quotes and after reading you have to write down 3 things. What you are grateful for, what would make the day great and some daily affirmations. You also have to write at night where you write what was good in the day and what would have made it better. You also get weekly challenges like singing in the shower. The journal is full of positive thoughts and yu can put some of your own in the mix. By keeping this journal, you will get closer to a happyer lifestyle and you can always go back to the days and see what made you happy or what you did :)

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. ha ilyen gumicsizmára vágysz akkor ajánlom figyelmedbe a Decathlonos lovaglocsizmát:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor megnyílt Szegeden rögtön elmentem csak a csizma miatt de annyira szoros volt, hogy 5percig telt lerángatni és úgy döntöttem nekem nem éri meg :D

      Törlés
  2. én is odáig vagyok ezekért a csizmákért, de az áruk egyelőre elijeszt... a decathlonos meg ugyanez a sztori, meg már mindenkinek olyan van..
    tetszik ez a kis napló, igazából miért ne lehetne diy?:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is eszembe jutott hihy csinálok egyet magamnak majd ha több időm lesz :) addig is leköt a 100 happy days :)

      Törlés
  3. A NagyÁ-ban a mozgólépcsőtől jobbra van egy kis üzlet, ott is van matt fekete gumicsizó, nem tudom próbáltad-e azt.

    VálaszTörlés