14/52 - Strawberry love

4/11/2014


Mivel hétfőn vizsgáztam, előtte pénteken teljesen kiment a fejemből a heti recept feltöltése és nem készültem semmivel. Azért, hogy a múlt heti bejegyzés sem maradjon ki, rögtönöztem nektek egy finomságot, amihez semmi főzés nem kell és az egyik kedvenc reggelimként tartom számon :) Anyukám pár napja meglátogatott és hozott nekem egy kis földiepret, úgyhogy alig vártam, hogy mindent megegyem, méghozzá egy kis tejjel. Kiskoromban sokszor ettünk ilyet reggelire, akkor még cukrot is raktam bele, hogy édesebb legyen a végeredmény, de ha hagyjátok, hogy az eper álljon eg kicsit a tejben így is nagyon fincsi lesz :)

Since i had my exam on Monday, i totally forgot to post a recipe on the Friday before. I didn't want to miss last week so i prepared a little piece of heaven for you, which doesn't require any cooking and i think of it as one of my favourite breakfasts :) My mom visited me a few days ago and she brought me some strawberries. I couldn't wait to eat them all with milk! We used to have this a lot when i was little but back then i added some sugar as well to make the milk  sweeter. I don't do that anymore, but if you leave the strawberries in the milk for a while, the end result will be delicious! :)






Az e heti receptet vasárnap fogok feltölteni!

I will upload this weeks recipe on Sunday!

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. A képekről szinte süt, hogy mézédes eprek lehettek. :) de megkívántam, a napokban megnézem mit kínáltak a bolt epertéren. :) *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú nagyon finomak voltak, kár, hogy most még olyan drágák, jó lenne mindig ezt reggelizni :)

      Törlés
  2. Hmmm de guszti! én a napokban vettem epret. de az valami borzalmas, semmi íze nincs. Kipróbálom tejjel, hátha így jobb lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most még nagyon ki kell fogni, hogy finom legyen, tejjel talán jobb és egy kis cukor is segítget :)

      Törlés