Lace details

4/16/2014




Amikor csak Szegeden járok megpróbálunk bepréselni egy találkozót Adrival és most sem volt ez másképp a közigazgatási jog vizsgám után, annak ellenére, hogy csak kb. egy órát tudtunk eltölteni, majdnem elfújt minket a szélvihar és kicsin múlott, hogy elázzunk :D Adri volt olyan kedves, hogy lefényképezte a spontán, 2 perc alatt összedobott szettemet. A felsőt az F&F új kollekciójában találtam, van fehérben is, de az kicsit átlátszós így inkább a sötétkéket választottam :) Tetszik, hogy teljesen egyszerű, de a csipke kicsit különlegessé teszi. Még egyszer puszi Adri a képekért, ha kíváncsiak vagytok rájuk, tekerjetek lejjebb! :)

Whenever i'm in Szeged, we try to squeeze in a meet up with Adri so we met up last week too, after my exam. Even though we only had about and hour together and we almost got caught up in a storm, it was pretty fun! :) She was kind enough to take pictures of my outfit i picked out in about 2 minutes. The top is from F&F's new collection, they have it in white as well but it was a bit sheer to my taste so i picked the dark blue one. I like that it's so simple, but the lace details make it a bit more special. Thanks again to Adri for the pictures, if you want to see them just scroll down! :)




bőrkabát/leather jacket: New Yorker
felső/top: F&F
nadrág/pants: H&M
cipő/shoes: Deichmann
óra/watch: ebay
napszemüveg/sunglasses: Stradivarius
táska/bag: Primark











You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. húú nagyon szép vagy rajtuk, de már ott is mondtam, hogy tetszettél :))))) ezer csóók <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a szetted! :) Főleg a fehér táska *-* Már ezer éve hasonlót keresek, de még nem találkoztam a tökéletessel. :(

    VálaszTörlés
  3. Én teljesen véletlenül, keresés nélkül bukkantam rá londoni utunk utolsó napján, de hát így szokott ez lenni. Amint nem érdekel majd szembe jön veled az egyik boltban :)

    VálaszTörlés