want need wear read #7

4/07/2014



Ma egy kicsit másmilyen want, need, wear, read-el jövök, mint szoktam, mert az államvizsgák miatt nem nagyon volt időm nézelődni és azt hiszem ezek most tényleg azok a dolgok, amikre nagyon szükségem van és szeretnék :) Ma voltam közigazgatási jogból államvizsgázni, ezért tegnap este elmaradt a bejegyzés a késő esti tanulás és hajnali kelés között. Végül megérte sokáig fent maradni, mert négyest kaptam, de a fenti képek továbbra is érvényesek, mert még 3 vizsga vár rám.

This is a bit different want, need, wear, read post than usual because i didn't really have time to look around due to my finals, and i also think these are the things i want and need the most at the moment :) I had my administrative law exam today so i didn't have time to bother with the post between late night studying and an early morning. By the way it was worth staying up late because i got a B, but the pictures above still applies to my situation, because i have 3 more exams to go.


Amit a legjobban szeretnék az most az alvás és azt hiszem a többi vizsgámnál is ez esz a helyzet. Egyre több az anyag, de a nap még mindig 24 órából áll :)

I think sleep is what i want the most these days. There is more and more to study but the days are not getting longer :)


Amire mindenképpen szükségem van az a szerencse, mert hiába tanul rengeteget az ember, ha a legrosszabb tételekbe húz bele. és az sem mindegy melyik bizottság vizsgáztat aznap. Szerencsére nekem mindig sikerül az aránylag jobb tételeket kihúzni, remélem ez így is marad!

 I dfinitely need some luck for these exams. You can study as much as you want if you get the worst subjects to talk about, and a lot depends on the teacher who asks the questions too. So far i've been lucky in this matter so let's cross our fingers that it stays like this!

Remélem minden jól megy és hamarosan a diplomaosztón én is egy ilyen kalapot viselhetek :)

Hopefully everything goes well and i can wear a cap like this to my graduation :)


 Sajnos nincs sok időm könyvolvasásra a tételek mellett, és az egész napos tanulás után is inkább egy sorozatra vágyom, mint még több olvasnivalóra. Ezért  mai read részbe a tanulnivalót rakom :)

Unfortunately i don't have much time for books, having my finals every two weeks, and after a long day of studying i prefer to watch a movie or a serie instead of more reading. So i chose my studies to be featured in today's read section :)

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Kitartást és sok sikert az utolsó megmérettetésekhez!!

    VálaszTörlés
  2. annyira fura nekem a Te államvizsgás rendszered:)alapból az hogy most van, másrészt meg hogy külön tárgyakból. nekem ápr 15.ig kell leadnom a szakdogát majd juni 17-18 államvizsga 40 tételből, előtte meg védés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is fura, bár én az elejétől fogva tudtam, hogy a jogon így ment mindig is. nekünk ugye alapból 5 éves a képzés nincs megosztás, és nem tudom elképzelni, hogy minden tanult jogterületből, hogy állítanának össze 40 tételt :D akkor az államvizsgánk könnyebb lenne, mint egy egy vizsga külön :) szerencséd van, hogy neked csak ennyi, ebben a mostaniban 46 tételünk volt, márciusban pedig 55 :)

      Törlés
  3. Endnu engang tillykke med dit 4-tal. Jeg håber det fortsætter med at gå så godt.
    Jeg er stolt af dig!

    VálaszTörlés
  4. Sok sikert és kitartást kívánok a maradék vizsgákhoz! :))

    VálaszTörlés